Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer in nieuwbouwwijk de Maricken Wilnis

Gietvloer in nieuwbouwwijk de Maricken Wilnis

Het nieuwbouwproject de Maricken Wilnisis een leuke wijk met veel groen en diversiteit in woningen. De wijk is in verschillende fases gebouwd en met de laatste fase V is de nieuwe buurt nabij de Vinkeveense Plassen helemaal compleet.

In de gezellige woonbuurt staan onder meer vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en riante gezinswoningen. G-vloeren is eerder al benaderd door nieuwe bewoners die de keuze hebben gemaakt voor het aanbrengen van een gietvloer in de nieuwe woning in de Maricken Wilnis. Dit project hebben wij afgerond en net als de bewoners zijn wij tevreden en trots op het resultaat.

Gietvloer voor nieuwbouw enorm populair

Nieuwbouwwoningen zoals in de Maricken Wilnis lenen zich bij uitstek voor de realisatie van een moderne vloer van kunsthars die geheel naadloos en strak is. Dat is onder meer een reden dat de nieuwe bewoners in de jonge wijk voor een gietvloer hebben gekozen. Naast de strakke en ruimtelijke effecten is er ook alle gelegenheid om met een bepaalde kleur rekening te houden. Op deze manier is het nieuwe huis vanaf de basis met een schitterende gietvloer perfect in te richten en zijn de kleuren in het interieur op elkaar af te stemmen.

Keuze voor neutrale kleur gietvloer

In deze situatie is de keuze gevallen op een neutrale kleur gietvloer. Dit omdat het de bewoners de gelegenheid biedt kleuraccenten aan te brengen en deze naar wens in de toekomst eenvoudig te veranderen. Bijvoorbeeld met de aanpassing naar gelang de seizoenen veranderen. Een gietvloer heeft een lange levensduur en daarom is het belangrijk om de ideale kleurkeuze te maken. Sierkussens, woondecoratie en een kleur op de muur aanbrengen, is wat dat betreft sneller gedaan dan het vervangen van een gietvloer. Overigens kiezen de meeste bewoners van nieuwbouwhuizen voor een gietvloer in een neutrale kleur. Dat neemt niet weg dat het net zo goed een optie is om een gietvloer in een felle kleur aan te brengen. Bij G-vloeren is wat dat betreft alles mogelijk.

Duidelijke communicatie

Het is bij het naderen van de opleverdatum van de nieuwbouwwoning altijd spannend of alles wel op rolletjes verloopt. Dat is bij de realisatie van een vloer niet anders. Daarom zorgt G-vloeren net als bij de bewoners in de nieuwbouwwijk de Maricken Wilnis altijd voor een duidelijke communicatie. Bijvoorbeeld met betrekking tot informatie over het gehele traject net als ten aanzien van de datum van plaatsing van de gietvloer.