Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer Rozenbuurt nieuwbouw Zwaag en Hoorn

Gietvloer voor nieuwbouw in Hoorn: Rozenbuurt

In de gemeente Hoorn komt in de oude dorpskern van Zwaag een nieuwe woonwijk met de naam Rozenbuurt. Deze naam is te herleiden naar de voormalige kassen van een rozenkweker en het plan is om van de Rozenbuurt een groene woonwijk te maken. Er is ruimte voor meer dan vierhonderd woningen met een divers karakter. G-vloeren is als leverancier van gietvloeren voor deze nieuwbouw in Hoorn actief.

Rozenbuurt: woningen en gietvloeren voor iedereen

Gietvloeren van G-vloeren passen perfect bij de nieuwbouw in de Rozenbuurt. De vierhonderd woningen zijn zeer divers en geschikt voor singles, grote gezinnen, senioren en starters. Deze diversiteit is eveneens van toepassing op het assortiment met gietvloeren dat wij beschikbaar hebben. Naast dat u een huis vindt in de Rozenbuurt dat bij uw leefsituatie past, geldt dat er ook altijd een gietvloer is die bij u en de woning past. Wij gaan daarin zelfs nog een stapje verder, want naast de variatie in gietvloeren is ook de kleur en het design naar uw eigen voorkeur aan te passen.

Groene wijk met gezellige straatjes

De Rozenbuurt in het oude dorpshart van Zwaag kenmerkt zich straks door een groene en waterrijke omgeving in een buurt met gezellige straatjes. Er komen allerlei voorzieningen met speelplekken, ontmoetingslocaties en wandelopties. In de wijk zorgen de boerenslootjes ervoor dat het water bij heftige regenbuien wordt opgevangen. Het groene karakter van de wijk heeft een extra impact, want het doel is om voertuigen als gast te zien en de bewoners te voet en op de fiets een voorkeursbehandeling te geven. Op deze manier ontstaat er een authentiek karakter en voelt het aan als wonen in een dorp.

Gietvloer uitkiezen

Bent u straks de gelukkige toekomstige bewoner van een van de woningen in de Rozenbuurt dan kan u plannen gaan maken voor de inrichting. Wij bieden u de gelegenheid al ver voor het verhuizen naar uw nieuwe woning in de Rozenbuurt een gietvloer uit te kiezen. Dan is dat alvast geregeld, want er komt natuurlijk veel op u af. Weet u ook van andere toekomstige bewoners dat er interesse bestaat in een gietvloer voor de nieuwe woning? In dat geval is het goed om te weten dat wij als leverancier van gietvloeren een aantrekkelijke burenkorting bieden voor nieuwbouw in Hoorn. Uiteraard krijgt elke bewoner daarbij de gelegenheid om een gietvloer in een kleur en design naar wens samen te stellen.