Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer woonkamer design

Gietvloer voor nieuwbouwwoningen

Elke nieuwe woning is kaal qua aankleding en helemaal naar eigen smaak in te richten. Dat begint vaak met de keuze voor een vloer. Die vormt namelijk de basis voor het geheel en voor de verdere inrichting. Gietvloeren voor nieuwbouwwoningen zijn wat dat betreft populair. Erg populair zelfs, zoals wij bij G-vloeren merken. De opkomst van de populariteit van verschillende soorten gietvloeren voor nieuwe huizen is niet te stuiten. Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen van deze naadloze vloeren. Het is logisch dat daarom de keuze voor een vloer in het nieuwe huis vaker op een gietvloer valt.

Eenheid met ruimtelijk design

Een reden waarom gietvloeren voor nieuwbouwwoningen zo gewild zijn, is de uitstraling. Onze vloeren voorzien namelijk in eenheid met een ruimtelijke design. De eenheid is te danken aan de naadloze uitvoering en versterkt nog eens bij de toepassing in meerdere ruimtes. Hoe mooi is het als de gietvloer van de woonkamer doorloopt naar de keuken, maar ook naar de gang of hal. Dat staat prachtig en de gietvloer is daarmee ook een krachtige basis in het interieur.

Ook voor de badkamer en slaapkamers

Een deel van onze gietvloeren is eveneens geschikt voor toepassing in de badkamer en natuurlijk voor slaapkamers. De eenheid is uiteraard te doorbreken door voor variatie te kiezen. Bijvoorbeeld voor een cementgebonden gietvloer met coating in de badkamer en een PU Professional gietvloer in de woonkamer. Er zijn vele variaties mogelijk en dat geldt natuurlijk ook voor het kleurgebruik. Kleuren zijn naar wens af te wisselen voor verschillende ruimtes. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld voor een betonlook gietvloer in de woonkamer te kiezen en de vloer in de slaapkamers van een neutrale effen kleur te voorzien.

Ongekend groot comfort

De keuze uit gietvloeren voor nieuwbouwwoningen maakt het mogelijk om met de eigen stijl en kleurvoorkeuren rekening te houden. In de basis zijn er ook overeenkomsten te benoemen, zoals het ongekende comfort en groot praktisch gemak van onze gietvloeren. Het comfort komt tot uiting in een aangename loopbeleving en in de warmte. In nieuwbouwhuizen is er steeds vaker sprake van vloerverwarming als standaard. Het is goed om te weten dat onze gietvloeren daar perfect bij passen. Alleen al vanwege het uitstekende rendement en door de gelijkmatige warmteverspreiding.

Praktisch gemak dient de mens

Het praktisch gemak verdient in deze tijd, waarin iedereen het maar druk heeft de voorkeur. Wat dat betreft sluiten onze gietvloeren daar eveneens naadloos op aan. Het is niet nodig om een gietvloer op de planning voor groot onderhoud te zetten. Er hoeft namelijk geen groot onderhoud plaats te vinden. Het schoonmaken van een gietvloer is bovendien bijzonder eenvoudig. Stofjes zijn in een handomdraai weg te toveren met een stofwisser en rommeltjes zijn met de stofzuiger op te zuigen. Er zijn verder geen speciale schoonmaakbehandelingen nodig, hoewel af en toe dweilen de vloer lekker opfrist.

Tip voor toekomstige bewoners van nieuwbouwprojecten

Er is doorgaans tijd genoeg om een nieuwe vloer uit te zoeken voor een nieuwbouwhuis. Die tijd is onder meer te benutten om met toekomstige bewoners in samenspraak te gaan. Wij bieden namelijk nieuwbouw kortingen op onze gietvloeren bij een gezamenlijke aanschaf.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten