Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloeren beton

Gietvloeren: de kameleon van interieurdesign, aanpasbaar aan elke stijl

Kleuren vertellen een verhaal, maken de sfeer en zijn in de natuur in allerlei tinten aanwezig, van grasgroen tot oceaanblauw. Of wat te denken van een kameleon die van kleur veranderen om te communiceren. Ook een kameleon vertelt een verhaal net als dat onze gietvloeren de basis vormen van het verhaal in uw interieur. Deze vloeren zijn door ons leverbaar in elke kleur, maar zijn ook qua structuureffect en materiaal aanpasbaar. De veelzijdige aanpassingen maken onze gietvloeren tot de kameleon van interieurdesign.

Kleurencollectie gietvloeren

Een kameleon is in staat om de kleur te veranderen en daarbij vindt er een pigmentverdeling in de huid plaats. Wij hebben voor u alvast een groot aantal pigmenten op een rij gezet, die vorm gekregen hebben in gietvloer kleuren. U ziet direct hoe groot en veelzijdig de kleurencollectie voor gietvloeren is. Daarbij is er per kleur overigens een onderscheid te maken in uiteenlopende tinten, van licht naar donker. Dit zorgt er al voor dat er enorm veel opties zijn om de kleur van de gietvloer aan te passen aan uw eigen stijl.

Kleurdesigns met effect

Een gietvloer is door ons uit te voeren met speciale kleurdesigns, die voor een bijzonder effect zorgen. De betonlook is als kleurdesign daar een voorbeeld van. Binnen deze look zijn er weer allerlei mogelijkheden om het effect sterk of minder sterk naar voren te laten komen. In plaats van betonlook kan er ook gesproken worden over een kleurdesign met een wolkeneffect. Het kleurdesign komt tot stand door twee tinten niet 100% in elkaar te laten opgaan tijdens het aanbrengproces.

Kleurvaste gietvloer

Er zijn veel overeenkomsten te benoemen als het gaat om kleuren van een gietvloer en van een kameleon. Toch is er ook een opmerkelijk verschil, want een kameleon verschiet nogal eens van kleur, maar dit gebeurt niet bij onze kleurvaste gietvloeren. Een andere benaming hiervoor is de alifatische PU gietvloer. Dit zijn namelijk vloeren die niet zo gevoelig zijn voor uv-licht en daardoor de originele kleur houden. Er zijn wat dat betreft wel gietvloeren die net als kameleons van kleur verschieten, maar deze zijn niet kleurvast en verkleuren door uv-licht.

Keuze uit verschillende soorten gietvloeren

Er zijn allerlei soorten kameleons te onderscheiden en zo is er ook een variatie in gietvloeren beschikbaar. Bij onze gietvloeren zijn de verschillen aanwezig in het soort materiaal net als in de manier van plaatsen, maar ook met betrekking tot de toevoeging van specifieke eigenschappen. Naast PU gietvloeren hebben wij bijvoorbeeld ook woonbeton beschikbaar net als beton ciré dat prachtig staat in de badkamer. Ook hiervoor geldt dus net als voor de kleuren dat onze gietvloeren voor wat betreft het materiaal en de uitvoering eveneens de kameleons van interieurdesign zijn.

Kom naar onze showroom om kennis te maken met de aanpasbaarheid van onze gietvloeren qua kleur, materiaal en uitvoering. De kleuren van onze gietvloeren zijn in de showroom in het echt te bekijken en voor een complete beleving is het design natuurlijk ook te voelen om de structuur te ervaren.