Kleurvaste Gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Kleur bepaalt de uitstraling van een interieur. Laat u goed informeren over een kleurvaste gietvloer. Zon, vocht en inlopen kunnen de kleur van uw vloer aantasten. In ruimtes waar veel zonlicht naar binnen komt is een alifatische polyurethaan coating (PU) uitermate geschikt om een kleurvaste gietvloer te creëren.

Onze kleurvaste gietvloer is veelzijdig

Vooral wanneer u veel raampartijen heeft, is een kleurvaste gietvloer geen overbodige luxe. Niet alleen de topcoating is van belang voor een kleurvaste gietvloer. Om een echte kleurvaste gietvloer te krijgen dienen de verschillende gietlagen zorgvuldig te worden opgebouwd.

Kleurvaste gietvloer voor particulier en professioneel gebruik

Een alifatische PU kleurvaste gietvloer is een solide kunststof gietvloer. Deze kleurvaste gietvloer is Uv-bestendig, overbrugd scheuren in de ondervloer en is in bijna elke RAL kleur te leveren.

De alifatische PU kleurvaste gietvloer is vooral geschikt voor woonhuizen, maar ook voor commercieel gebruik in kantoren, praktijkruimtes, ontvangstruimtes en restaurants. Met een alifatische PU kleurvaste gietvloer van G-vloeren kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Waarom een kleurvaste gietvloer?

Een kleurvaste gietvloer heeft het voordeel minder gevoelig te zijn voor Uv-licht. Het betreft hier een 100% alifatische gietvloer op basis van polyurethaan die jarenlang de kleurechtheid behoudt. Onze kleurvaste gietvloeren voorzien u bovendien in nog veel meer voordelen. Bijvoorbeeld als het gaat om het loopcomfort en de warmte die de vloer afgeeft, maar ook met betrekking tot het slijtvaste karakter. De vloer is ook nog eens vloeistofdicht en het schoonmaken is elke keer weer in een handomdraai gebeurd. Het is een woonvloer die u jarenlang plezier brengt en mooi van kleur blijft omdat het een kleurvaste gietvloer is.

Moderne en strakke look met ruimtelijk effect

Onze kleurvaste gietvloeren zijn naadloos en daarom heel modern, want het is een vloer die helemaal strak is. Dat voorziet in een ruimtelijk effect en het is zelfs mogelijk om er vloerverwarming mee te combineren voor nog meer ruimte. Bijvoorbeeld als u onder de kleurvaste gietvloer vloerverwarming als hoofdverwarming gaat gebruiken. Dat biedt namelijk de mogelijkheid de radiatoren uit uw woonkamer te verwijderen. Onze kleurvaste gietvloeren passen perfect in moderne interieurs, maar ook in andere interieurstijlen. De keuze van de kleur is daarin belangrijk. Kleuren bepalen namelijk de toon van de sfeer in huis en bij de kleurkeuze heeft u daar de hand in.

Prijsopbouw kleurvaste gietvloer

Wij doen niet ingewikkeld als het gaat om de prijzen van onze kleurvaste gietvloeren. Het is voor iedereen die overweegt een kleurvaste gietvloer te nemen belangrijk te weten wat de kosten zijn. Daarom zijn wij daar volledig transparant in. Zo bieden wij u op onze website al een overzicht met prijzen voor gietvloeren per m2. De prijsopbouw van onze alifatische gietvloeren die kleurechtheid behouden, bestaat uit meerdere factoren. Bijvoorbeeld het aantal m2 net als de conditie van de ondergrond en extra opties, zoals vloerverwarming. Informeer gerust naar de prijs van een kleurvaste gietvloer voor uw specifieke situatie. Wij bieden u een passende offerte op maat aan. Wilt u liever eerst meer inspiratie opdoen of advies wensen dan kan dat ook.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Wij maken met onze kleurvaste gietvloeren graag het onderscheid in kwaliteit. Ook onderscheiden wij ons als het gaat om de persoonlijke service en om de deskundigheid van onze technische adviseurs. U heeft op de website van G-vloeren alle gelegenheid om inspiratie op te doen. Onze showroom is echter een nog grotere inspiratiebron om een keuze te maken voor de ideale kleurvaste gietvloer.

Maak een afspraak om naar onze showroom te komen en laat u inspireren en adviseren. Dat wij u verzoeken om een afspraak te maken, komt omdat wij voor u de tijd willen nemen. Een bezoek aan onze showroom duurt ongeveer een uur en in die tijd voorzien wij u van alle informatie over onze kleurvaste gietvloeren. Onze technische adviseur laat u kennismaken met onze producten, kleuropties en vertelt u alles over de opbouw van de kleurvaste gietvloer. Ook het uitvoeringsproces komt uitgebreid aan de orde, zodat u straks inzicht heeft in alle belangrijke facetten. Bel ons voor het maken van een afspraak dan ontvangen wij u binnenkort in onze showroom.

Wat is een kleurvaste gietvloer?

Een kleurvaste gietvloer is gemaakt van alifatische kunsthars dat niet gevoelig is voor uv-licht. In de praktijk betekent dit dat de kleur van de gietvloer niet verandert en er dus geen verkleuring optreedt. De originele kleur blijft steeds zichtbaar, omdat deze niet verandert door het uv-licht.

Wanneer is een gietvloer niet kleurvast?

Een gietvloer is niet kleurvast als het een aromatische PU gietvloer betreft. Bij een aromatische gietvloer geldt dat uv-licht wel invloed heeft op de kleur. Hierdoor treedt er afhankelijk van de mate van het licht dat op de vloer valt snel of minder snel een verkleuring op. Schijnt de zon een groot deel van de dag op een aromatische gietvloer dan treedt de verkleuring sneller op. Daarom is het in een dergelijke situatie aan te raden om voor een kleurvaste gietvloer te kiezen.

Wat zijn nog meer voordelen van een kleurvaste gietvloer?

Dat de originele kleur behouden blijft, is kenmerkend, maar u profiteert van nog meer voordelen bij een kleurvaste gietvloer. Dit is een vloer die een belangrijke bijdrage levert aan het vergroten van het comfort in huis. Bovendien zorgt de kleurvaste gietvloer zonder naden voor een optisch vergrotend effect. Het is ook een vloer die vrij is van onderhoud en gemakkelijk schoon te maken en te houden is.

In welke kleuren is de kleurvaste gietvloer leverbaar?

In de kleur die u wenst, want bijna alle RAL-kleuren zijn beschikbaar en als u in dit kleuraanbod geen geschikte kleur vindt, dan zijn er nog tal van andere opties. Bijvoorbeeld met het kleuraanbod van NCS of van Sikkens.

Wat kost een kleurvaste gietvloer?

Wij berekenen de kosten op basis van het aantal m2 kleurvaste gietvloer en houden rekening met speciale wensen. Er zijn bijvoorbeeld toevoegingen mogelijk, zoals geluiddemping en antislip die invloed op de kosten hebben.

Wilt u meer weten over de kleurvaste gietvloer

Onze showroom met een uitgebreide collectie kleurvaste gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten

Wij leveren ook een gietvloerantislip coatingbetonlook gietvloerwoningvloervloerverwarmingpolyurethaan gietvloercoating betonvloer en bieden vele andere mogelijkheden.