Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Nieuwbouw Rijnfort Nieuwegein

Gietvloeren in nieuwbouw Nieuwegein: Rijnfort

De woningen van Rijnfort zijn allemaal verkocht en naar verwachting vindt de oplevering van de nieuwbouw in Nieuwegein aan het einde van dit jaar plaats. De nieuwbouw van dit project is daarmee de laatste fase ingegaan met de bouw van elf drive-in woningen. Het is voor toekomstige bewoners van Rijnfort het moment om zich bezig te houden met de inrichting en die begint met de keuze voor een schitterende vloer.

De gietvloeren van G-vloeren zijn perfect om in moderne nieuwbouwwoningen in Rijnfort te plaatsen. Wij zijn als leverancier en uitvoerder van gietvloeren betrokken bij dit prachtige project aan de entree van Rijnhuizen en staan voor u klaar.

Gietvloer voor nieuwbouwcomplex Rijnfort

Ons aanbod met gietvloeren voor nieuwbouwcomplex Rijnfort is zo gevarieerd samengesteld dat er met iedere voorkeur voor een interieurstijl rekening valt te houden. PU gietvloeren zijn wat dat betreft enorm populair en passen perfect bij een moderne en strakke inrichting. Deze vloeren met een aaneengesloten oppervlak maken elke ruimte tot een eenheid. Het voordeel is bovendien dat een PU gietvloer door vrijwel de hele nieuwe woning is door te leggen. Heeft u al een kleur in gedachten of wilt u in elke ruimte in uw appartement of drive-in woning in Rijnfort een andere kleur vloer? Er is werkelijk van alles mogelijk. Zo voorzien wij ook in luxe woonbeton net als in beton ciré en siergrindvloeren.

Nieuwe woning inrichten

De wijk Rijnhuizen is in ontwikkeling en Rijnfort  bestaat uit verschillende projecten, zoals met appartementen en met drive-in woningen in Rijnfort | Huis. Dit is een deelproject met prachtige eengezinswoningen met een gigantisch woonoppervlak van maar liefst 158 m2. Er is voor iedere woning een eigen parkeerplaats beschikbaar. Het sanitair en tegelwerk wordt geregeld en de keuken is naar eigen wens samen te stellen. De basis om fijn en comfortabel te wonen is daarmee gelegd en de volgende stap is de keuze voor een mooie en comfortabele vloer. G-vloeren helpt u graag om uw eigen unieke naadloze gietvloer samen te stellen.

Voordeel voor grotere oppervlakken

Een appartement, maar zeker ook een drive-in woning leent zich uitstekend voor de plaatsing van een prachtige gietvloer. Bovendien geldt voor grotere oppervlakken dat er sprake is van een extra voordeel als u bij ons een gietvloer afneemt. De m2 prijs neemt significant af naarmate het oppervlak toeneemt. Dat voordeel merkt u bijvoorbeeld al snel als u een gietvloer laat plaatsen in een drive-in woning. Heeft u een kleinere woning of appartement dan geldt dat het ook mogelijk is om te profiteren, want wij passen burenkorting toe. Neem gerust contact op voor meer informatie.