Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor Olympiade Amstelveen

Leverancier gietvloeren voor nieuwbouwproject Olympiade Amstelveen

Het nieuwbouwproject Olympiade in Amstelveen krijgt vorm als woonbuurt in een groen gebied met duurzame appartementsgebouwen. Er komen zeven gebouwen met prachtige appartementen te staan aan de Startbaan, en met daartussen een groot park. Er is veel aandacht voor groen, ruimte, daglicht en comfort. G-vloeren is voor het nieuwbouwproject Olympiade Amstelveen door bewoners in te schakelen om een gietvloer in het appartement te laten aanbrengen. Wij zijn als leverancier in gietvloeren ervaren met de uitvoering van gietvloeren in nieuwbouwprojecten en maatwerk is verzekerd.

Olympiade in Amstelveen: appartementen en penthouses

Het nieuwbouwproject Olympiade in Amstelveen omvat een totaal van 194 appartementen en penthouses. Er is daarbij voorzien in woongenot met een vloeroppervlak vanaf 55m2 tot 180 m2. In elk appartement heeft de bewoner natuurlijk alle keuzevrijheid als het gaat om de voorkeur voor een vloer. Onze gietvloeren zijn wat dat betreft enorm populair voor nieuwbouwappartement en penthouses. Zo sluiten onze moderne gietvloeren met een duurzaam karakter perfect aan op de duurzaamheid van het woongebouw. Bovendien is er bij onze gietvloeren net als bij het project sprake van optimaal comfort en ruimte. Daarmee tilt u het woonplezier in uw nieuwe appartement in Amstelveen dan ook tot een nog hoger niveau.

Luxe en exclusief wonen in Olympiade

De basis in elk appartement van Olympiade is al exclusief te noemen met een luxe badkamer, keuken en toilet, waarbij er sprake is van kwaliteitstegelwerk en uitstekend sanitair. De appartementen lenen zich dan ook perfect voor het laten aanbrengen van een luxe vloer als een gietvloer. Daarbij is er overigens volop gelegenheid om met specifieke wensen rekening te houden. Denk daarbij aan de samenstelling van het materiaal net als aan de kleur of vermenging van kleuren om een bepaalde sfeer te bewerkstelligen. Industrieel, luxe, minimalistisch of warm en sfeervol, het is allemaal mogelijk met een unieke gietvloer van G-vloeren.

Olympische inspiratie voor sportieve woonomgeving

De nieuwe appartementen van het woonproject in Amstelveen zijn gelegen tegenover sportfaciliteiten. De sportveleden bieden onder meer de gelegenheid om atletiek te bedrijven of te tennissen, rugbyen of hockeyen. Olympiade is dan ook een nieuwbouwproject met oog heeft voor sportiviteit en daarom zijn de namen van de appartementsgebouwen gebaseerd op steden, waar de Olympische Spelen zijn gehouden. Bijvoorbeeld Chamonix in 1924, Athene in 1896, Grenoble in 1968, Helsinki in 1952, Londen in 1948 en Barcelona in 1992. De appartementsgebouwen zijn dan ook vernoemd naar deze steden. Vitaliteit en sport gaan in deze nieuwe woonbuurt hand in hand samen met rust en groen. Het is bovendien een woonbuurt voor jongeren en ouderen.

Binnen en buiten fijn wonen

Wilt u net zo fijn binnen wonen als het buiten zijn in deze sportieve omgeving te bieden heeft? G-vloeren maakt dat graag waar en biedt u een ruime keuze uit allerlei soorten gietvloeren. Zo kiest u de gietvloer die het beste bij uw wensen en bij het interieur van uw nieuwe appartement in Olympiade past. Of maak als collectief van nieuwe bewoners een keuze en profiteer van een korting bij G-vloeren.