Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Maak het verschil met een Gietvloer

Maak het verschil met een Gietvloer

Een gietvloer is niet zomaar een vloer, maar een vloer met een eigen identiteit, persoonlijkheid en karakter. Het is een vloer die het verschil maakt in het interieur van uw woning of bedrijfspand. Dit geldt natuurlijk voor veel vloeren, maar in het bijzonder als u de keuze maakt voor een gietvloer. Er zijn namelijk een aantal kenmerken die een gietvloer echt het onderscheid laten maken. Bijvoorbeeld als het gaat om de looks en om de duurzaamheid, maar ook met betrekking tot de eerste indruk en matchopties voor elke woonstijl.

Maak het verschil met de looks van een gietvloer

De strakke look is al een eerste kenmerk van een gietvloer die het verschil maakt. Dit is namelijk een type vloer dat helemaal strak van muur tot muur een aaneengesloten geheel vormt. Er is gen onderbreking te zien in deze naadloze vloeren die daarmee garant staan voor een moderne en strakke look. Bovendien zorgt het volkomen vlakke oppervlak ervoor dat er optisch een ruimtelijke blik ontstaat.

Ruimtes lijken optisch groter

U ziet bijvoorbeeld dat de woonkamer ineens veel groter lijkt te zijn als er een gietvloer ligt. Dit effect is verder te vergroten door bijvoorbeeld voor een lichte look te kiezen. De looks van een gietvloer zijn overigens naar persoonlijke voorkeur samen te stellen. Wij bieden u niet alleen veel keuze uit gietvloer kleuren, maar ook uit designs, zoals met een levendig effect in de vorm van betonlook vloeren.

Maak het verschil met duurzaamheid

Bent u een van de consumenten of bedrijven die zich bewust bezighoudt met het milieu als het om aankopen gaat? In dat geval maakt u het verschil met duurzaamheid door bewust een keuze te maken voor een milieuvriendelijke gietvloer. Het duurzame karakter is tweeledig, met gebruik van milieuvriendelijke materialen een gietvloer te realiseren die een lange levensduur heeft.

10 jaar, 20 jaar of nog langer

Wist u dat onze gietvloeren zomaar 10, jaar, 20 jaar en zelfs nog langer meegaan? Het is principe zelfs mogelijk dat een gietvloer levenslang meegaat. Dan ziet de vloer er wellicht na 10 jaar niet meer hetzelfde uit, maar dit is op te lossen met het aanbrengen van een nieuwe topcoating.

Maak het verschil met een passend design

U maakt ook het verschil door voor een passend design te kiezen. Zo heeft u de mogelijkheid om een gietvloer te realiseren die een perfecte match vormt met uw interieur. Denk daarbij niet alleen aan de kleur, maar ook aan toe te passen effecten. Een gietvloer maakt in een industrieel interieur bijvoorbeeld het verschil als u voor een betonlook design kiest. Wilt u een serene en moderne uitstraling in uw interieur? Een witte gietvloer is niet alleen gewaagd, maar maakt ook het verschil in huis.

Maak het verschil in comfort en gemak

Tot slot maakt u met de keuze voor een gietvloer verschil in comfort en gemak. Dit zijn kenmerken die u dagelijks in de praktijk ervaart. Het voelt fijn aan om op een gietvloer te staan of te lopen en gemak is er als het onderhoud gaat. Stof en vuil zijn in een handomdraai weg te nemen, want er is geen sprake van hechting aan het oppervlak dat overigens ook nog vloeistofdicht maakt. Wilt u ook het verschil maken in uw interieur? Wij informeren en adviseren u graag persoonlijk over alle mogelijkheden.