Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
gietvloer in woonkamer in Leeuwarden.

Maak uw woonervaring in It Nije Hûs Leeuwarden compleet: kies voor de elegantie van een gietvloer

Een nieuwe woning is als een nieuw begin. Een frisse start in een nieuwe buurt, waar u met veel plezier gaat wonen. Het is dan wel belangrijk dat u uw woning zo inricht dat u zich daar fijn en comfortabel voelt. Bent u straks een van de nieuwe bewoners van de hechte buurtschap It Nije Hiem in Leeuwarden en gaat u wonen in een woning van het type Hûs? Dan willen wij u graag laten kennismaken met de elegantie van een gietvloer.

Toppunt van elegantie

U legt met de keuze voor een gietvloer in uw nieuwe woning in It Nije Hûs in Leeuwarden het toppunt van elegantie neer. Gietvloeren onderscheiden zich door de elegante uitstraling en de stijlvolle en luxe look. Dit is te danken aan het volledige naadvrije karakter van de gietvloer die in alle kleuren beschikbaar is. De vele kleuren zorgen ervoor dat u gemakkelijk aansluiting vindt bij de overige interieurkleuren.

Elegante eenheid in uw huis

De gietvloer loopt naadvrij van wand tot wand en u creëert er in uw woning in It Nije Hûs ook gemakkelijk verbinding mee. Zo heeft u de keuze om de elegante gietvloer niet alleen het middelpunt van uw woonkamer te laten zijn. Onze gietvloeren lenen zich uitstekend om ook in de slaapkamer te plaatsen. Het plaatje is zo helemaal compleet te maken, van de riante woonkamer en keuken tot de slaapkamer op de begane grond en inclusief de twee kamers op de eerste verdieping. Het voordeel van een nieuwbouwwoning is natuurlijk dat u in één keer het hele huis van een nieuwe vloer kan laten voorzien.

It Nije Hiem

Het Friese buitengebied heeft voor inspiratie gezorgd bij het ontwerpen van de luxe woningen die op de twee eilanden komen te staan. Naast de vrijstaande woningen maken geschakelde woningen, zoals van het type Hûs deel uit van het nieuwbouwproject in Leeuwarden. De nieuwe huizen krijgen een eigenzinnige stijl met bijzondere details. Bijvoorbeeld met details in het metselwerk van de gevels of met geveldelen die van hout zijn gemaakt. Bovendien zijn de nieuwe huizen van veraf onder meer herkenbaar aan de keramische dakpannen met een roodoranje kleur.

Type Hûs op It Nije Hiem

Het is straks fantastisch om te wonen in een levensloopbestendige woning die geheel vrijstaand of geschakeld is. De woningen van het type Hûs voorzien u in het gemak van gelijkvloers wonen met een badkamer, woonkamer, keuken en slaapkamer op de begane grond. Hier heeft u de mogelijkheid om een basis te leggen met een elegante gietvloer die u desgewenst ook op de eerste verdieping neer laat leggen. De eenheid en verbinding in huis sluit wat dat betreft uitstekend aan op het unieke woonconcept met een hecht buurtschap. U woont straks samen met buren in een prachtig nieuwbouwprojecten, waarbij delen van voorzieningen de gewoonste zaak van de wereld is. G-vloeren draagt daar graag aan bij door u als buren van It Nije Hiem een burenkorting aan te bieden bij een gezamenlijke keuze voor een elegante gietvloer.