Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer in woonkamer: strakke en naadloze vloer met moderne uitstraling.

Nieuwbouw Bonheur Badhoevedorp: verhoog uw wooncomfort met een keuze voor elegante gietvloeren

Bonheur Badhoevedorp is straks onderdeel van Quatrebras Park. Nieuwbouw in een fantastische omgeving met het dorpse karakter aan de ene kant en het stadse leven in Amsterdam in de nabijheid. Bonheur verrijst hier als kleinschalig nieuwbouwproject met riante woningen, zoals watervilla’s, geschakelde woningen en 2-onder-een-kapwoningen. Het design van de groene en waterrijke omgeving is al geregeld net als de stijl van de nieuwe woningen. In uw huis heeft u straks alle keuze om het interieur en wooncomfort naar uw hand te zetten. Maak alvast kennis met de elegantie van onze gietvloeren die comfort en design naar het hoogste niveau brengen.

Vloerverwarming en vloerkoeling

De woningen in Bonheur Badhoevedorp krijgen allemaal vloerverwarming in combinatie met vloerkoeling. De bodemwarmtepomp zorgt samen met PV-panelen voor een duurzame en milieuvriendelijke energieoplossing. Onze gietvloeren zijn voor vloerverwarming en voor vloerkoeling de beste match om u van optimaal comfort te voorzien. Het is bij de keuze voor een vloer van het grootste belang dat u rekening houdt met de aanwezigheid van vloerverwarming en vloerkoeling.

Perfecte match met vloerverwarming

Onze gietvloeren staan erom bekend bij vloerverwarming de warmte gelijkmatig en efficiënt door te laten komen. Dat is fijn in de winter. Zo ervaart u in de zomer als het buiten tropisch warm is in uw nieuwe huis een heerlijke koelte. De temperatuur in huis en gevoelsmatige warmte of koude heeft een grote invloed op het comfort dat u ervaart. Kies daarom voor de allerbeste oplossing en maak een keuze uit onze gietvloeren.

Elegant design

Het elegante design van onze comfortabele gietvloeren komt voort uit het oppervlak dat geen naden bevat. Dat is ideaal, want hierdoor krijgt u in uw nieuwe huis in Bonheur Badhoevedorp een trendy en stijlvolle vloer, die eenheid aanbrengt in het interieur. Een eenheid die niet alleen elegant is, maar ook door de kleur en uitvoering te veranderen is in een stoere stijl. Bijvoorbeeld met een industriële look en rauw kantje door grijs als kleur te kiezen met een uitvoering als betonlook vloer. Of door het stijlvolle karakter te upgraden en de keuze te laten vallen op woonbeton.

PU gietvloer

Wij laten u ook graag kennismaken met onze PU gietvloeren die voor nieuwbouw als Bonheur een grote populariteit kent. Een PU gietvloer heeft namelijk ook alles wat bewoners en interieurs nodig hebben. Een schitterend design, fantastisch comfort en tijdbesparend onderhoudsgemak.

Welke stijl past bij uw nieuwe woning?

U heeft bij ons een ruime keuze uit allerlei naadvrije vloeren van PU gietvloeren tot woonbeton. Elk soort gietvloer heeft een eigen uniek karakter en is in meerdere stijlen en kleuren uit te voeren. Dit maakt het mogelijk om bij de keuze voor een gietvloer voor uw nieuwe woning in Bonheur Badhoevedorp rekening te houden met de stijl van uw huis.

Het is niet voor niets dat de nieuwbouw varieert. Bijvoorbeeld met woningen die een witte gevel hebben en een antracietkleurig dak en huizen die doen denken aan de jaren dertig met de baksteengevel op de voorgrond. Deze variatie bieden wij ook met onze gietvloeren. Neem gerust contact met ons op en laat u verder inspireren en uw gietvloer samenstellen. Dan heeft u dat alvast geregeld voor uw nieuwe huis in Bonheur in Badhoevedorp.