Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
milieuvriendelijke gietvloer in woonkamer

Nieuwe renovatietrend: gietvloeren bieden milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossing voor vloerrenovatie

Er komt voor iedereen een tijd dat de vloer in huis niet meer voldoet. Vaak omdat de vloer is versleten, maar ook omdat het design, materiaal en kleur niet meer van deze tijd is. Als u dan uw interieur gaat verbeteren, is het de moeite waard om over een nieuwe renovatietrend na te denken. Vooral omdat er bij de nieuwste renovatietrend met gietvloeren sprake is van een combinatie van een milieuvriendelijke en kostenbesparende vloerrenovatie. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende soorten gietvloeren en is de vloerrenovatie op meerdere manieren te benaderen.

Renovatietrend: nieuwe gietvloer op bestaande vloer

Het scheelt veel werkzaamheden als de bestaande vloer niet uitgebroken of verwijderd hoeft te worden. Het aanbrengen van een nieuwe gietvloer op de aanwezige vloer is wat dat betreft een kostenbesparende renovatie met een milieuvriendelijk karakter. Bij het plaatsen van een nieuwe gietvloer op een bestaande vloer, dragen wij zorg voor de voorbereiding van de ondergrond. Dit is namelijk bij de vloerrenovatie wel van belang, want de basis heeft invloed op het resultaat.

Voorbereiding: egaliseren en afwerken

Onder de voorbereiding valt bijvoorbeeld het egaliseren en afwerken van een oude vloer. Uiteraard is het bij deze trend van belang om te beoordelen of de oude vloer geschikt is om een nieuw gietvloer op te plaatsen. Bij aanwezigheid van vloerbedekking als een hoogpolig tapijt is het logisch dit te verwijderen. Liggen er plavuizen? Wij maken het met onze service voor vloerrenovatie mogelijk om een gietvloer over plavuizen aan te brengen. Het is zelfs mogelijk om de gietvloer over plavuizen met vloerverwarming te leggen.

Welke gietvloer kiest u?

Bij het maken van een keuze om vloerrenovatie uit te voeren met een gietvloer, heeft u de keuze uit allerlei materialen. De keuze voor renovatie en meegaan met de trend is in elk geval duurzaam en bespaart op de kosten. Wij hebben voor u onder meer een comfortabele PU gietvloer in allerlei kleuren beschikbaar, maar ook woonbeton in een exclusieve stijl net als een unieke lavasteen gietvloer.

Zo voelt een nieuw gietvloer

Elke woningvloer die wij aanbieden, is door de samenstelling van het materiaal geschikt om te gebruiken voor vloerrenovatie. Deze gietvloeren voorzien uw huis weer van basiscomfort. U merkt na de keuze voor de nieuwe renovatietrend met een gietvoer direct het verschil. Het voelt weer fijn om over de vloer te lopen, waarbij u nog net niet zweeft van geluk, want dat is lang geleden dat de vloer onder uw voeten zo fantastisch aanvoelde. Stapt u uit bed of komt u na een lange werkdag thuis en doet u de schoenen uit, dan ligt daar het comfort aan uw voeten.

U raakt niet uitgekeken

In het begin als de vloer er net ligt, kijkt u steeds weer naar de mooie kleur en het naadloze design. Komt er visite, dan laat u trots de nieuwe gietvloer zien en vertelt u hoe u erop bent gekomen om hiervoor te kiezen. Dan vertelt u dat u op zoek was naar een milieuvriendelijke oplossing en dat u daarom voor de duurzame renovatietrend heeft gekozen. Vervolgens komt de vraag, welk bedrijf de prachtige gietvloer heeft aangebracht. Uw antwoord? G-vloeren. Tenminste dat hopen wij, want wij gaan graag met de vloerrenovatie voor u aan de slag.