Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Warande Lelystad vloer kiezen

Nieuwe stadswijk Warande in Lelystad breidt steeds verder uit

Warande is een jonge stadswijk in Lelystad op een schitterende locatie tussen stad en natuur. Het Markermeer en de Oostvaardersplassen zijn nabij deze nieuwe stadswijk gelegen. De nieuwe stadswijk krijgt vorm met waterplassen, bossen en groene lanen. De wijk kenmerkt zich door gezellige straatjes in kleine woonbuurten, zodat er een persoonlijke en aangename woonomgeving ontstaat. Komt u te wonen in de nieuwe stadswijk Warande in Lelystad? Dan maakt u het wonen in huis natuurlijk net zo prettig en aangenaam als daarbuiten. G-vloeren helpt u daar graag bij door in uw huis een fantastische basis te creëren met een van onze gietvloeren.

Deelgebieden stadswijk Warande

Stadswijk Warande kent verschillende deelgebieden met alle benodigde voorzieningen en een variatie aan woningen. Naast appartementen en gezinswoningen, zijn er villa’s en kavels om een eigen droomhuis op neer te zetten. De Nooten, De Elzen, Het Eiland en De Olmen krijgen vorm op een kleinschalige manier in het eerste deelgebied van Warande. Deze kleinschalige woonbuurten bevinden zich op unieke locaties, zoals bij een bosrijk gebied of aan het water.

Heerlijk wonen in De Nooten

De Nooten is een buurt met een naam die verwijst naar de boomsoorten die noten dragen en in de wijk komen te staan. In deze buurt loopt de belangrijke fietsroute die het Esdoornpark met het Elzenpark verbindt.

Groene omgeving van De Olmen

De Olmen is een buurt van Warande dat in het noordwesten van de nieuwe stadswijk in Lelystad is gelegen. De groene omgeving is een lust voor het oog en de vaart maakt onderdeel uit van de wijk. In deze buurt is er ruimte voor de olm die dan ook naamdrager is van deze nieuwe buurt. Naast een schilderachtig tuindorp aan de kant van het Waterfront, kent De Olmen andere exclusieve woonomgevingen. Het Olmenkwartier bevindt zich aan de rand van het park en daarnaast is er het wijkplein met woningen die zich kenmerken door de bakstenenarchitectuur.

De Elzen

De Elzen ligt aan het Elzenpark en aan de Torenvalktocht, zodat er in dit deel van Warande sprake is van een waterrijke en groene omgeving. De typerende Engelse landschapsarchitectuur bepaalt hier de woonsfeer. In deze buurt krijgen elzen alle ruimte om de lucht in te groeien.

Het Eiland

Het Eiland is een bijzondere woonomgeving in Warande in Lelystad met fraaie woningen. De kap van de woning richt zich op het water, zodat bewoners een fantastisch uitzicht hebben. In de nieuwbouw is er ruimte voor drijvende woningen die via een steiger verbinding bieden met de dijkstraatjes. Deze buurt staat bovendien in verbinding met Wijkplein Warande net als met het Elzenpark.

Wonen in Warande in Lelystad

De nieuwbouw stadswijk Warande in Lelystad wordt een aangename plek om te wonen en te leven. Alle benodigde voorzieningen zijn er beschikbaar. Om het thuis net zo fijn te maken, is de inrichting natuurlijk van groot belang. Begin met het inrichten van uw nieuwe woning bij de basis. Kies bij G-vloeren voor een gietvloer met een modern en duurzaam design, waarbij u optimaal comfort en gemak ervaart.