Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor Panama Amsterdam

Panama Amsterdam kiest voor een discovloer van G-vloeren

Panama Amsterdam, de uitgaansgelegenheid van Amsterdam en al jarenlang een begrip in onze hoofdstad, heeft na een competitie gekozen voor een speciale maatwerk discovloer van G-vloeren. De keuze voor deze prestigieuze opdracht is op G-vloeren gevallen, omdat de technisch specialisten van G-vloeren in staat waren een maatwerk kunststof discovloer te appliceren die in alle opzichten voldeed aan alle wensen en eisen die door de directie van Panama Amsterdam geformuleerd waren. Zowel op het gebied van kwaliteit, veiligheid en design onderscheidde de kunststof discovloer van G-vloeren zich.

Met name in uitgaansgelegenheden als Panama Amsterdam spelen vloeren een cruciale rol. Naast design moet er rekening gehouden worden met een groot aantal andere aspecten. Een discovloer moet prettig aanvoelen wanneer men wil gaan dansen en moet veilig zijn. Daarnaast moet een discovloer zeer sterk zijn en bestand zijn tegen zware belastingen als drank, vuil, schoenen met hakken en glas. En ten slotte moet een discovloer in onderhoud gebruiksvriendelijk en vooral duurzaam zijn. Omdat de specialisten van de R&D afdeling van G-vloeren voor elke bedrijfstak de ideale maatwerk vloer kunnen appliceren heeft Panama Amsterdam gekozen voor een maatwerk discovloer van G-vloeren.

G-vloeren Amsterdam is de specialist op het gebied van kunststofvloeren. Bij G-vloeren kunt u gegarandeerd de hoogkwalitatieve kunststofvloer laten appliceren, die u voor zakelijke- of privé doeleinden voor ogen heeft. U hoeft bij G-vloeren geen concessies te doen. Elke uitdaging kunnen wij aan gaan, dankzij onze hoge expertise, flexibiliteit en onze excellente service. Bent u op zoek naar een hoogkwalitatieve kunststof vloer die voldoet aan al uw wensen en eisen? Neem dan beslist contact op met de technisch en commerciële adviseurs van G-vloeren of kom een keer langs in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in één van onze design vloeren of bedrijfsvloeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met één van onze adviseurs op 020 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl