Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloeren voor Park Nova Deventer

Park Nova in Deventer met gietvloeren van G-vloeren

Park Nova in Deventer is een typisch nieuwbouwproject waar G-vloeren als specialist in gietvloeren voor in te schakelen is betreffende de plaatsing van een gietvloer. Onze betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten is groot en onze gietvloeren zijn gewild in nieuwbouwappartementen. Vooral bij mensen die graag optimaal comfort combineren met een strakke eenheid in uitstraling en een voorkeur hebben voor duurzaamheid en praktisch gemak. De keuze voor het design en kleur zijn voor de appartementen in Park Nova geheel af te stemmen op eigen voorkeuren.

Park Nova: nieuwbouw Deventer in wijk Zandweerd

Park Nova krijgt als appartementencomplex een mooie plek in de wijk Zandweerd op de hoek van de Ceintuurbaan en Zwolseweg. Er komen in totaal 54 appartementen op een centrale locatie met winkels in de buurt, maar ook nabij groen, de IJssel en de binnenstad. De woonomgeving heeft een rustig karakter en om de hoek ligt het Nieuwe Plantsoen Park met de watertoren als herkenningspunt. Het nieuwbouwproject Park Nova richt zich op een brede doelgroep, variërend van senioren tot eenoudergezinnen en van koppels tot singles. Het gebouw krijgt een L-vorm en de deelgebouwen hebben elk een andere hoogte. Er komt op de begane grond ruimte voor maatschappelijke voorzieningen met op het dak een groen daktuin die als centrale ontmoetingsplek voor bewoners bedoeld is.

Mooi van buiten en van binnen

Park Nova verrijst op een prachtige plek en het is natuurlijk de bedoeling om het interieur net zo mooi te laten worden als de buitenkant van het appartementencomplex. Dat kan door het appartement te laten voorzien door een schitterende gietvloer. Er is volop keuze in materialen, kleuren en designs om te voldoen aan persoonlijke wensen. PU gietvloeren zijn bijvoorbeeld strak, modern en door het hele appartement aan te brengen om in de basis een fantastische eenheid te creëren. Het voordeel is bovendien dat een PU gietvloer in elke denkbare kleur te plaatsen is. Naar voorkeur is er een betonlook vloer mee te realiseren om bijvoorbeeld een industrieel karakter in het interieur als uitgangspunt te nemen. Uiteraard is het bij onze gietvloeren met geluiddempend karakter voldoen aan de geluidsreductieregels voor appartementen.

Algemene voordelen van gietvloeren voor nieuwbouw

Er zijn een aantal algemene voordelen te benoemen van onze gietvloeren voor nieuwbouwprojecten, zoals Park Nova. Onze gietvloeren zijn naadloos, comfortabel, vloeistofdicht en geluiddempend. Het design is naar wens aan te passen net als dat er meerdere kleuren zijn om uit te kiezen. Bovendien zijn onze gietvloeren naar voorkeur aan te brengen in het gehele appartement. Het laten doorlopen van een gietvloer van ruimte naar ruimte staat stijlvol en strak. Een ander groot voordeel is dat u in uw nieuwe appartement in Park Nova jarenlang geen omkijken heeft naar een gietvloer. Het slijtvaste karakter in combinatie met de lange levensduur onderstreept dan ook de duurzame kenmerken.

Alvast oriënteren?

Het duurt nog enige tijd voordat de appartementen in Park Nova in Deventer klaar zijn, maar het is nooit te vroeg om u alvast te oriënteren op de aanschaf van een gietvloer. U bent dan ook van harte welkom om op afspraak onze showroom te bezoeken.