Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en andere interieurkleuren te combineren is.

Sfeervolle eenheid in huis

Om eenheid in de woning te creëren, is de voorkeur uitgegaan om de gietvloer in vrijwel het hele huis te plaatsen. G-vloeren heeft in totaal 225 m2 aan gietvloer aangebracht. De toch al grote woonkamer lijkt door de strakke gietvloer nog ruimer. Ook de slaapkamers in de woning in Amsterdam zijn voorzien van de comfortabele en warm aanvoelende gietvloer.

Om de lijn door te trekken, is de naadloze kunststofvloer eveneens in de badkamer geplaatst. Uiteraard is er in de badkamer rekening gehouden met de vochtbestendigheid van onze gietvloeren. De toiletruimtes zijn er ook mee voorzien. Bij binnenstappen van deze woning in Amsterdam is de gietvloer al aanwezig in de entree. Kortom, in de volledige woning is er eenheid aanwezig.

Praktisch gemak voor het onderhoud van een gietvloer

De bewoners profiteren van alle gemakken en voordelen waarin onze gietvloeren voorzien. Denk maar aan het onderhoud dat alleen bestaat uit de periodieke schoonmaak. De gietvloer heeft een vuilafstotend karakter. Dat maakt het gemakkelijk om het oppervlak in een handomdraai schoon te maken. Uiteraard hebben wij de bewoners praktische tips en schoonmaakadvies gegeven. Stofzuigen of een stofwisser doet wonderen en de natte reiniging is maar af en toe nodig. Gewoon om de boel even van een frisse touch te voorzien.

Wanden exclusief afgewerkt met Italiaans stucwerk

De gietvloer in Telegrey geeft het huis al een exclusieve uitstraling. Het stijlvolle karakter is eveneens terug te zien in de wanden. G-vloeren heeft namelijk ook 85 m2 aan wanden voorzien van origineel Italiaans stucwerk. Het gaat hier om de uitvoering Design Wall die afkomstig is van de fabrikant San Marco. Door deze combinatie van Italiaans stucwerk en moderne gietvloer is een prachtige interieurstijl ontstaan. De lichte kleuren in combinatie met de lichtinval maken dat er sprake is van een open en ruimtelijke inrichting.

Wilt u uw huis ook voorzien van een unieke gietvloer?

Het is altijd inspirerend om te zien hoe anderen de keuze voor een gietvloer hebben gemaakt. Misschien denkt u er ook over na om een gietvloer in huis te laten plaatsen. G-vloeren staat u graag met raad en daad bij om tot de beste keuze te komen. Wilt u bijvoorbeeld een andere kleur? Weet dan dat wij duizenden kleuren beschikbaar hebben, waaruit de ideale kleur gietvloer te kiezen is. Bovendien hebben wij ook andersoortige gietvloeren in het assortiment om aan ieders wens tegemoet te komen. Laat u zich verder inspireren met ons gevarieerde aanbod. Of maak een afspraak om G-vloeren in de showroom in Amsterdam te bezoeken.