Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
PVC vloer vervangen voor gietvloer

PVC vloer vervangen: voor deze vloeren kan je kiezen

Een PVC vloer is aan vervanging toe als deze is verouderd of als deze is beschadigd en niet meer te herstellen valt. Het is dan mogelijk om de keuze voor een andere vloer te maken die aan de moderne eisen van deze tijd voldoet, gemak biedt en comfortabel is. Wij hebben voor het vervangen van een PVC vloer een aantal populaire opties beschikbaar. Een PU gietvloer is een uitstekende keuze om een PVC vloer te vervangen, maar dat geldt ook voor woonbeton.

PVC vloer vervangen door PU gietvloer

Een PU gietvloer bestaat uit een eigentijdse vloeroplossing die naadloos in alle kleuren leverbaar is. Het is voor het aanbrengen van een PU gietvloer wel belangrijk dat de bestaande PVC vloer eerst wordt verwijderd. Dit om een zo strak en egaal mogelijk resultaat te bewerkstelligen. Een PU gietvloer is naar wens met vloerverwarming te combineren en heeft elastische eigenschappen die het lopen over de vloer comfortabel maken. Daarnaast is het een vloer die vloeistofdicht en hygiënisch is, zodat een PVC vloer in de keuken eveneens te vervangen is door een PU gietvloer.

PVC vloer vervangen door woonbeton

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestaande PVC vloer te vervangen door woonbeton. Dit is een vloer die een luxe uitstraling heeft en de woonkamer een stoer en speels effect meegeeft met een exclusief karakter. Ook woonbeton is te combineren met vloerverwarming, voorziet in een fijn comfort en biedt praktisch onderhoudsgemak. Op het gebied van kleuren zijn vooral de grijstinten populair bij de keuze voor woonbeton.

Wilt u uw PVC vloer vervangen?

G-vloeren is de expert in het vervangen van PVC vloeren door naadloze vloeren met een tijdloze uitstraling die jarenlang meegaan. Neem vooral contact op voor meer informatie en advies. Wij helpen u graag met het maken van een keuze.