Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Succesvolle woningen op ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland. Heel af en toe werd ook nog even van de zon genoten maar voor deze opdrachtgever werd alles uit de kast gehaald om een zo optimaal resultaat te bewerkstelligen binnen de gestelde tijd. De wensen van de opdrachtgever werden nauwkeurig in kaart gebracht waarna ons uitvoeringsteam aan het werk ging.

Wensen van de opdrachtgever

Onze opdrachtgever wilde voor acht woningen een zo onderhoudsvriendelijk mogelijke vloer uitgevoerd hebben in opvallende kleuren. Omdat binnen- en buiten op Ibiza veelal inwisselbaar zijn, moesten de vloerafwerkingen goed bestand zijn tegen zanddeeltjes en de buitentemperatuur, wensen die voor een PU-gietvloer niet uitzonderlijk zijn. G-vloeren adviseerde een hoogwaardige PU-gietvloer toe te passen die met behulp van een sterke topcoating extra beschermd werd tegen UV-straling. De ondergrond werd strak genoeg geacht om na toepassing van een eerste schraplaag de PU-gietsamenstelling te kunnen dragen. Risico’s op scheurvorming werden in kaart gebracht evenals het gemiddelde eindgebruik. Een speciaal PU-product werd vervolgens geselecteerd en aangebracht.

 

Zoekt u ook een PU-gietvloer voor uw woning?

G-vloeren BV is een specialistisch bedrijf dat al ruim 10 jaar polyurethaanvloeren ontwerpt, aanlegt en renoveert. Wij weten welke producten op welke ondergrond te leggen zijn en kunnen bijna elke kleur op maat voor u aanbrengen. Zoekt u een topproduct? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze alifatische PU-gietvloeren!