Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer The Twins Amsterdam Noord

The Twins Amsterdam: daar hoort een gietvloer in

The Twins in Amsterdam-Noord aan het IJ. In de studio’s,appartementen en penthouses aan het water laat u de high end architectuur van het gebouw doorlopen door de juiste interieurkeuzes te maken. Dat is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk, maar wel als u bij de basis begint. Er hoort namelijk een gietvloer in als u de keuze maakt voor een high end interieur dat in moderne gemakken, comfort en sfeer voorziet.

Variatie in woningen en in gietvloeren

The Twins in Amsterdam voorziet in een variatie in woningtypen en zo voorziet G-vloeren in een variatie in gietvloeren. Ook in dat opzicht passen onze gietvloeren perfect bij dit prestigieuze nieuwbouwproject in Amsterdam-Noord. U kunt bij ons bijvoorbeeld de keuze maken om een PU gietvloer in uw appartement of penthouse te laten aanbrengen. Zo is het eveneens een optie om een luxe sfeer te creëren met het laten plaatsen van woonbeton. Al onze gietvloeren zijn naadloos, maar de materialen en kleurkeuze bepalen de uiteindelijke sfeer in uw woning in The Twins. Voor wat betreft de geluidsoverdracht in appartementen houden wij uiteraard rekening met de gangbare normen.

Duurzaam in alle opzichten

Er zijn natuurlijk veel meer redenen waarom een gietvloer zo perfect past bij de studio’s, appartementen en penthouses van The Twins. Er is namelijk sprake van een overeenkomst als het gaat om het duurzame karakter. Onze gietvloeren zijn duurzaam net als dat The Twins duurzaam is uitgevoerd. De appartementen zijn wat dat betreft allemaal van gas uitgesloten en aangesloten op een WKO-installatie. Hierdoor is er sprake van duurzame opwarming in de winter en duurzame afkoeling in de zomer. Dat zorgt voor een beperking van de CO2-uitstoot. Een ander duurzaam aspect betreft de zonne-energie, want er zijn zonnepanelen op het dak van The Twins aangebracht.

Sfeer, gemak en comfort met een gietvloer

Het is belangrijk om u in uw woonomgeving thuis te voelen. Dat lukt vast en zeker in de woonomgeving van het gebouw The Twins dat aan het water ligt met allerlei culturele hotspots in de buurt en met het Schegpark naast de deur. De fijne woonbeleving wilt u natuurlijk ook in uw eigen studio, appartement of penthouse ervaren. Daar zorgen wij graag voor met het aanbrengen van een gietvloer die in sfeer, gemak en comfort voorziet. De sfeer is te bepalen aan de hand van het materiaal en kleurkeuze. Het comfort en gemak zijn automatisch al van toepassing op onze gietvloeren. Wij zijn wat dat betreft als expert in gietvloeren eveneens een topexpert in woonbeleving.

Altijd persoonlijk advies

Een gietvloer die qua kenmerken overeenkomt met de high end architectuur en het duurzame karakter, dat is toch een perfecte keuze. Herkent u zich daarin? Wij geven u graag persoonlijk advies bij het samenstellen van een gietvloer voor uw woning in The Twins. Wij denken met u mee en niet alleen als het gaat om de samenstelling, maar ook om de uitvoering. Bijvoorbeeld door rekening te houden met de datum van oplevering en uw verhuizing naar The Twins in Amsterdam-Noord.