Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Een elegant ingerichte woonkamer met een bank, salontafel en een raam. Gietvloer en meubels zorgen voor een stijlvolle uitstraling.

Vergroot de waarde van je huis met deze eenvoudige tips voor het selecteren van een duurzame en stijlvolle vloer

De waarde van een woning is gekoppeld aan meerdere factoren. Er zijn een aantal vaststaande gegevens, zoals onder meer het type woning, oppervlakte en inhoud, energielabel en staat van onderhoud. Dit laatste punt is belangrijk voor wat betreft de algehele uitstraling van de woning. Gebrekkig onderhoud doet de waarde dalen, maar een huis in perfecte staat, laat de prijs stijgen. Daarnaast heeft het interieur invloed op de woningwaarde, zoals de keuken en de badkamer, maar ook de vloer. Het is wat dat betreft heel eenvoudig om met ons tips een duurzame en stijlvolle vloer te kiezen. Uiteraard hebben wij daarbij voor u een uitgebreid en divers aanbod met gietvloeren beschikbaar, die daaraan voldoen.

Kies voor een naadloze vloer

Er zijn verschillende redenen om voor een naadloze vloer te kiezen met een duurzaam en stijlvol karakter. Een woonkamer met een naadloze vloer, zoals een PU gietvloer, oogt ruimtelijk, strak en modern. Een aaneengesloten vloer zonder onderbreking door naden of voegen, zorgt bovendien voor onderhoudsgemak. Bij het schoonhouden van bijvoorbeeld onze gietvloeren, heeft u geen zorgen over groot onderhoud. De vloer blijft namelijk in een topconditie, ook na vele jaren, zodat op dit punt de waarde van het huis niet verandert.

Kies een vloer met een lange levensduur

Onze gietvloeren hebben een lange levensduur en dragen bij aan het vergroten van de waarde van uw huis. Dit heeft onder meer te maken met duurzaamheid, waar huizenkopers tegenwoordig waarde aan hechten. Bijvoorbeeld ook als het gaat om isolatie van de woning, waardoor het comfort toeneemt. Bij gietvloeren is het zo, dat deze op een duurzame manier in warmte en comfort voorzien. Het is zelfs mogelijk om vloerverwarming te combineren met een van onze duurzame vloeren. De lange levensduur zorgt ervoor dat u duurzaam bezig bent, omdat het niet na een aantal jaar al nodig is op zoek te gaan naar een nieuwe vloer.

Kies een neutrale kleur vloer

Gietvloeren zijn in iedere kleur te plaatsen, maar als het om de waarde van de woning gaat, is het aan te raden een neutrale kleurtint te kiezen. Dit is ongeveer hetzelfde als het gaat om de kleur van een nieuwe keuken in huis. Bij twee gelijke woningen krijgt een huis met een keuken in een neutrale kleur vaker de voorkeur dan een woning met een knalrode keuken erin. Zo zit dat ook met de kleur van een vloer. Als u een huis bezichtigt en u doet de deur open om vervolgens een vloer te zien liggen in een felle kleur, denkt u waarschijnlijk al na over de kosten om deze te vervangen. Het is wat dat betreft aan te raden om, in het kader van de waarde van de woning, te denken aan het plaatsen van een gietvloer in een neutrale kleur. Daar doet u zichzelf ook een plezier mee, want een neutrale tint past overal bij. Dat is handig als u een keer een andere kleur op de muren wenst of meubels in een andere kleur wenst aan te schaffen.