Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer Hanzebadlocatie Zwolle

Waarom een gietvloer voor de Hanzebadlocatie in Zwolle?

Het nieuwbouwproject Hanzebadlocatie in Zwolle krijgt vorm als stedelijk gebied in een groene omgeving. Een belangrijk kenmerk van de Hanzebadlocatie is dat de mens als centraal uitgangspunt is genomen. De aandacht is dan ook gericht op wonen, waarbij woningen in allerlei uitvoeringen beschikbaar zijn. Om het wonen in deze dynamische omgeving aantrekkelijk te maken, is er eveneens ruimte voor commerciële bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Als de bouw klaar is, volgt de inrichting en die is natuurlijk heel persoonlijk en aan eigen voorkeuren verbonden. Heeft u wel eens overwogen om voor nieuwbouw in de Hanzebadlocatie in Zwolle een gietvloer te nemen?

Moderne gietvloeren voor trendy wijk Hanzebadlocatie

De Hanzebadlocatie heeft alles in zich om voor bewoners en bedrijven tot trendy wijk uit te groeien. In het interieur is de basis eveneens trendy te maken door voor een moderne gietvloer te kiezen. Wij voeren al onze gietvloeren uit met een strakke en naadloze vormgeving en daarmee is het moderne karakter al bevestigd. De trendy uitstraling is geheel naar eigen smaak te ontwerpen, waarbij u een ruime keuze heeft uit kleuren en structuur. PU gietvloeren zijn wat dat betreft in een effen kleur naar keuze te realiseren, waar wij hebben ook betonlook vloeren beschikbaar. Het aanbod is wat dat betreft zo divers dat u altijd de mogelijkheid heeft een keuze voor de perfecte gietvloer te maken.

Duurzaam en onderhoudsvrij

De Hanzebadlocatie in Zwolle is niet alleen voorbestemd om een trendy woonwijk te zijn, maar tevens een duurzame wijk. Wat dat betreft passen de gietvloeren van G-vloeren daar goed bij. Wij maken namelijk zoveel mogelijk gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Bewoners zijn met het wonen in deze stadse wijk voorbereid op de toekomst en onze gietvloeren maken daar langdurig onderdeel vanuit. Gietvloeren staan wat dat betreft niet alleen bekend om het duurzame karakter, maar eveneens om de lange levensduur. Daar komt bij dat u er geen omkijken naar heeft als het om onderhoud gaat, want gietvloeren zijn onderhoudsvrij. Het schoonmaakgemak ervaart u steeds weer, want vuil en stof verdwijnen met het stofzuigen zo van het oppervlak.

Comfortabel wonen en werken

Onze gietvloeren zijn zowel geschikt voor bewoners van de Hanzebadlocatie als voor bedrijven die zich in deze wijk in Zwolle vestigen. De materialen zijn zo samengesteld en van een dusdanige kwaliteit dat comfort in alle opzichten gegarandeerd is. Dat is te merken aan het loopcomfort en aan het warmtecomfort. Het voordeel is bovendien dat onze gietvloeren door vrijwel de hele woning of appartement of bedrijf zijn door te leggen. Hierdoor ontstaat er een bijzondere eenheid die elke ruimte in elkaar op een naadloze en bijzondere manier laat overlopen.

Kom gerust langs in onze showroom

Bent u al zover om een nieuwe vloer uit te zoeken voor uw woning of bedrijf in de Hanzebadlocatie in Zwolle? Maak dan snel een afspraak en laat u in onze showroom van alle inspiratie en advies voorzien om tot de beste keuze te komen. Of vraag vrijblijvend en gratis bij ons een offerte aan.