Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Waarom kiezen voor beton cire

Een vloer van beton ciré maakt een kenmerkend onderscheid in ieder interieur. De oorsprong is te vinden in Frankrijk en beton ciré staat daarbij voor gewreven beton. Het natuurlijke materiaal bestaat uit een mix van zand en fijngemalen kiezels: speciaal cement. De flexibele eigenschappen ontstaan door de toevoeging van kunsthars en het pigment zorgt voor de kleur. De uitstraling, het comfort en praktisch gemak is de reden waarom veel mensen een vloer van beton ciré kiezen.

Beton cire in een notendop

Beton ciré is een waterdichte betonstuc met een natuurlijk robuuste look. Het gewreven effect ontstaat op handmatige en ambachtelijke wijze. Beton ciré is door de eigenschappen perfect om als natuurlijk ogende vloer met een slijtvaste toplaag te dienen. De mix van materialen zorgt voor een optimale hardheid, maar tevens voor aangenaam loopcomfort. De waterdichte uitvoering maakt beton ciré onder meer zeer geschikt als vloer voor de badkamer. De robuuste toplaag is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Onze ervaring leert dat de grijstinten verreweg het populairst zijn.

  • Mix van speciaal cement met kunsthars en pigment
  • Natuurlijke robuuste look met gewreven effect
  • Verkrijgbaar in vele kleuren, zoals grijstinten
  • Uitstekende hardheid met optimaal comfort
  • Duurzaam met slijtvaste toplaag
  • Waterdicht en geschikt als badkamervloer

Voordelen

De unieke look is ongetwijfeld een van de bijzondere voordelen. Het gewreven effect is naar persoonlijke voorkeur tot stand te brengen tijdens de uitvoering. Daarnaast is een vloer van beton ciré een comfortabel en onderhoudsarme vloer die praktisch is als het om de schoonmaak gaat. Er zijn geen voegen aanwezig, want beton ciré is naadloos en dit voorkomt dat er zich vuil, stof of schimmels ophoopt. Dit maakt het tot een bijzonder hygiënische vloerafwerking. Bovendien kan een vloer van beton ciré over tegels worden aangebracht net als over andere soorten ondergronden. Het materiaal is maar enkele millimeters dik, maar toch bijzonder slijtvast, duurzaam en waterdicht uit te voeren. Het wooncomfort en het woongemak nemen toe met een vloer van beton ciré in huis. Daarbij is er sprake van een lange levensduur als een vloer van beton ciré door een vakspecialist als G-vloeren wordt geplaatst.

Prijs kwaliteit

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uiteraard altijd een belangrijk aspect. G-vloeren is een echte vakspecialist als het gaat om de aanleg van beton ciré vloeren. Door onze uitgebreide vakkennis en in combinatie met efficiënte inkoop van materialen, bent u bij ons verzekerd van de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. U betaalt bij ons een eerlijke prijs voor een vloer van beton ciré met garantie en zekerheid van een lange levensduur. Het aanbrengen van beton ciré is meer dan vakwerk, want ook kennis en ervaring om het gewreven effect aan te brengen, speelt een belangrijke rol. G-vloeren werkt met de beste materialen en de beste vakmensen om elke vloer van beton ciré perfect uit te voeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een beton ciré vloer? Neem gerust contact op en kom naar onze showroom, waar wij u graag inspireren en van advies voorzien.