Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Wat is de beste gietvloer

Wat is de beste gietvloer?

De beste gietvloer is de uitvoering die volledig is afgestemd op het gebruik en daarbij voldoet aan de esthetische eisen die u eraan stelt. G-vloeren heeft wat dat betreft voor particuliere, zakelijke toepassingen en industrieel gebruik altijd de beste gietvloer in huis. Wij zijn namelijk niet voor niets een specialist in gietvloeren en leveren voor elke woning en bedrijfsruimte maatwerk.

Beste gietvloer voor particulieren

De beste gietvloer voor particulieren die ook het meest populair is om in een woning of appartement aan te brengen, betreft de PU gietvloer. Dit is een comfortabele kunsthars vloer op basis van polyurethaan die de woonkamer, keuken en slaapkamers van een ruimtelijke effect voorziet. De elastische eigenschappen staan garant voor een fijne loopervaring en de vloer neemt de omgevingswarmte over, zodat de vloer aangenaam warm aanvoelt. Bovendien is dit een van de toppers qua design en kleur. Een betonlookeffect is naar wens te realiseren, maar u kan de PU gietvloer in eender welke kleur effen laten uitvoeren. Overigens is woonbeton een van de typen gietvloeren in ons assortiment die eveneens perfect is en garant staat voor een luxe en chique look.

Beste gietvloer voor zakelijk of commercieel gebruik

In een winkel of kantoor is het comfort van de vloer uiteraard belangrijk, maar even zo goed is het van belang dat de uitstraling op de bedrijfsidentiteit aansluit. Er valt rekening te houden met de mate van belasting, waarbij een epoxyvloer bijvoorbeeld als de beste gietvloer voor een bouwmarkt is aan te merken. Deze vloer valt ook toe te passen in een supermarkt en een PU gietvloer is bijvoorbeeld weer ideaal om aan te brengen in een kledingwinkel of in een kantoor. Woonbeton past eveneens prima in een kantoor om als basis te dienen klanten in stijl te ontvangen. Er is dus niet slechts één gietvloer de beste, want het hangt onder meer van uw wensen en van het gebruiksdoel wat de beste optie is.

Beste vloeren voor industriële toepassing

De diversiteit van vloeren in ons assortiment maakt het eveneens mogelijk om voor industriële toepassing de beste gietvloeren op maat samen te stellen. Wij voorzien bijvoorbeeld onder meer in budgetvriendelijke coatingvloeren, maar ook in ijzersterke troffelvloeren net als in ESD vloeren en snel aan te brengen MMA vloeren. Ons aanbod met industriële vloeren sluit wat dat betreft altijd met maatwerk aan op hoge eisen die er in een industriële omgeving aan gesteld worden.