Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Welke vloer leggen in welke ruimte

Welke vloer leggen in welke ruimte?

Het is bij de keuze voor een vloer belangrijk om met de betreffende ruimte rekening te houden. In een woonkamer speelt het design en kleur een grote rol net als het comfort. Deze aspecten zijn voor de slaapkamers eveneens van belang. Uiteraard ook in een keuken, maar een vloer in deze ruimte dient bij voorkeur ook hygiënisch en vloeistofdicht te zijn. Bent u op zoek naar een badkamervloer dan dient de vloer in deze ruimte eveneens waterdicht te zijn. Wij laten u hier graag kennismaken met een aantal verschillende vloeren die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen, zoals gietvloeren.

PU gietvloer voor woonkamer, slaapkamer en keuken

PU gietvloeren zijn populaire vloeren om in verschillende ruimtes van een woning te laten plaatsen. Het is een vloer die aan de hoogste eisen voldoet als het om modern design gaat en is in elke gewenste kleur aan te brengen. Aangezien deze vloer zowel voor de woonkamer als voor de keuken en slaapkamer geschikt is, valt er een aaneengesloten geheel te realiseren. Het strakke effect van de naadloze comfortabele vloer is dan in de hele woning aanwezig. Bovendien zijn PU gietvloeren vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk en is de levensduur extreem lang. Het is zelfs een optie om vloerverwarming en vloerkoeling onder PU gietvloeren aan te brengen.

Beton ciré voor de badkamer

De badkamer is steeds vaker een ruimte waar luxe en exclusiviteit voorop staan. Beton ciré voldoet aan hoge esthetische waarden en is ook nog eens hygiënisch, waterdicht te realiseren en weert schimmels en bacteriën. Er zijn allerlei designs mogelijk om uw badkamer een luxe look te geven met een stijlvolle uitstraling.

Woonbeton voor woonkamer

Woonbeton is een vloer die als basis voor een woonkamer de ruimte omtovert tot een stijlvol geheel. Er zijn verschillende effecten aan te brengen om een industriële of meer rustieke look te creëren. Woonbeton is duurzaam, vloeistofdicht, comfortabel en te combineren met vloerverwarming. Heeft u een open keuken? Ook voor de keuken is deze vloer perfect.

Mocht u vragen hebben over welke van onze vloeren geschikt is voor een bepaalde ruimte, neem dan gerust contact op met G-vloeren.