Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Vloeren met vloerverwarming

Welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming?

Comfort in huis verhoogt het woonplezier en warme voeten maken daar deel vanuit. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen vloerverwarming laten aanbrengen. Bij de aanschaf van een nieuwe vloer is het bovendien mogelijk om een keuze te maken voor een perfecte combinatie met vloerverwarming. Bij G-vloeren hebben wij meerdere soorten vloeren voor vloerverwarming. Niet alleen om verzekerd te zijn van aangename warmte, maar ook met een vloer die in optimale geleiding en dus in uitstekend rendement voorziet. Uiteraard is het eveneens mogelijk om voor een gecombineerd koel- en verwarmingssysteem te kiezen.

PU gietvloer

PU gietvloeren zijn vloeren die bij uitstek geschikt zijn voor vloerverwarming. U profiteert bij de keuze voor deze vloer in meerdere opzichten van optimaal comfort. Een PU gietvloer is dun en voorziet in een perfecte geleiding van de warmte van de vloerverwarming. Daarnaast is een PU gietvloer comfortabel omdat het een fijne vloer is om op te lopen. Een belangrijke eigenschap is namelijk dat polyurethaan beschikt over licht elastische bestanddelen. Het wooncomfort neemt dus in alle opzichten toe als u deze vloer met vloerverwarming combineert.

Woonbeton

Woonbeton is een andere soort vloer dan een PU gietvloer, maar net zo geschikt als vloer voor vloerverwarming. De samenstelling van de bestanddelen is net even anders en dat geldt eveneens voor de uitstraling die meer weg heeft van een robuust, stoer en stijlvol betondesign. Woonbeton is een van de vloeren die gecombineerd met vloerverwarming eveneens in optimaal rendement voorziet. Het is namelijk een cementgebonden vloer met toepassing van kunsthars.

Troffelvloer

Wij voorzien onder meer ook in troffelvloeren die qua samenstelling van bestanddelen zich uitstekend lenen om te combineren met vloerverwarming. De structuur van deze vloeren is dusdanig dat de warmte in optimale zin verdeeld wordt.

U profiteert bij onze vloeren met vloerverwarming van de volgende voordelen:

  • Hoog comfort
  • Aangenaam behaaglijk
  • Optimaal rendement
  • Meer ruimte zonder hoofdradiatoren
  • Milieuvriendelijk en duurzaam karakter
  • Besparing op energiekosten
  • Perfecte klimaatbeheersing (luchtcirculatie en luchtvochtigheid)