Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Woonbeton vloer voor woning in Amstelveen

Woonbeton vloer voor woning in Amstelveen

De vraag naar unieke gietvloeren stijgt en dan in het bijzonder naar woonbeton vloeren. Zo hebben wij onlangs een schitterende woonbeton vloer in een woning in Amstelveen mogen aanbrengen. Het gezin verhuisde naar een nieuwe woning in Amstelveen en was op zoek naar een vloer die bij een stijlvol interieur past. Na een uitgebreide oriëntatie en inspiratie te hebben opgedaan, viel de keuze op woonbeton. Dat het gezin bij G-vloeren is uitgekomen, is te danken aan de recensies van eerdere tevreden klanten, want die hebben de doorslag gegeven om voor ons te kiezen. Uiteraard speelt ook mee dat G-vloeren dé specialist is als het gaat om de realisatie van minerale gietvloeren, zoals woonbeton.

Woonbeton vloer voor woning Amstelveen: sluitstuk na verbouwing

De verhuizing naar de woning in Amstelveen heeft pas na een grondige verbouwing plaatsgevonden. Daarmee is de woonbeton vloer als sluitstuk aangebracht en als de kers op de taart te zien. Het resultaat van de complete verbouwing is overigens prachtig en er had geen betere vloer bij kunnen passen dan woonbeton. De stijl van het interieur doet luxe en exclusief aan zonder dat er in dat opzicht sprake is van overdaad. De woonbeton vloer voor de woning in Amstelveen past dus perfect in het plaatje. Bovendien is er daarmee een basis in huis gehaald die jarenlang dienst doet. Voor het optimale comfort is er gekozen om onder het woonbeton vloerverwarming aan te brengen. Deze combinatie is extreem rendabel en voorziet uiteraard in een topcomfort als het om het klimaat in huis gaat.

Eenheid in de woonkamer en open keuken

De woonkamer en open keuken staan met elkaar in verbinding in de woning in Amstelveen. Wij hebben de woonbetonvloer in één geheel aangelegd met een naadloos oppervlak en hierdoor is er een originele en unieke eenheid ontstaan. De kleur van de woonbeton vloer is bijzonder mooi en sluit zowel bij de keuken als bij het interieur van de woonkamer aan. Er is niet gekozen voor een hele lichte kleur omdat de verbonden ruimtes een groot oppervlak hebben. De keuze is gevallen op een wat donkere grijstint om daarmee voor extra sfeer en een warme uitstraling te zorgen. Overigens heeft het kiezen van de definitieve kleur wat dat betreft nog wel wat voeten in aarde gehad. Het gezin vond het lastig om de kleur te kiezen, maar onze expert heeft hen daarbij geholpen. Zo is uiteindelijk unaniem de keuze voor een unieke grijstint gemaakt voor de woonbeton vloer in de woning in Amstelveen.

Eenvoud in onderhoud

Het gezin heeft een druk bestaan en het komt goed uit dat de woonbeton vloer voor de woning in Amstelveen vrij is van groot onderhoud. Er is zelfs sprake van eenvoud in onderhoud, want woonbeton stoot vuil en stof af, is hygiënisch en met gebruikelijke reinigingsmethoden schoon te maken. Bij gebruikelijke reinigingsmethoden valt er te denken aan het gebruik van een stofwisser of stofzuiger net als aan de schoonmaak met een vochtige schoonmaakdoek, zoals een microvezeldoekje. Wij wensen het gezin in Amstelveen bij deze veel geluk en jarenlang plezier met de nieuwe woonbeton vloer.