Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Woonbeton voor woning in Aalsmeer

Woonbeton voor een woning in Aalsmeer

Bij G-vloeren nemen wij altijd uitgebreid de tijd voor klanten die op zoek zijn naar een gietvloer. Dat is belangrijk, omdat er in de eerste plaats al enorm veel verschillende opties zijn als het om naadloze en duurzame vloeren gaat. Zo kwam er een tijd geleden een echtpaar op afspraak in onze showroom om een prachtige vloer te laten samenstellen. Er werd nog getwijfeld tussen een PUG gietvloer en woonbeton. Uiteindelijk is de keuze gevallen om woonbeton te laten plaatsen in hun woning in Aalsmeer. Het authentieke, stijlvolle, industriële en unieke karakter van woonbeton heeft daarbij de doorslag gegeven.

Woonbeton in de woonkamer met open keuken

In de ruime woning in Aalsmeer hebben wij de afgelopen maand woonbeton in de woonkamer met open keuken aangebracht. Bij de oplevering van de vloer was de ruimte uiteraard nog niet ingericht, maar de woonbetonvloer was direct al een plaatje om te zien. De bewoners zijn er zeer tevreden mee en zijn blij de keuze voor woonbeton te hebben gemaakt. Dat ligt niet alleen aan de fantastische uitstraling van de vloer in de woning in Aalsmeer, want er zijn nog talloze andere voordelen die woonbeton met zich meebrengt. Bijvoorbeeld het hygiënische karakter en vloeistofdichte eigenschappen die onder meer belangrijk zijn voor een vloer in de keuken. Daarbij is het onderhoudsgemak ook nog eens groot en voelt woonbeton warm aan.

Schitterende kleurschakering

Het woonbeton voor de woning in Aalsmeer kent een schitterende kleurschakering die natuurlijk aandoet en onmiddellijk de aandacht trekt als je de woonkamer binnenstapt. De vloer is eigenlijk een groot kunstwerk geworden, waarom het comfortabel wonen en leven is. De keuze voor een kleur was overigens snel gemaakt door het echtpaar, want die moest zeker een grijstint zijn. Het is in dit geval een mooie, subtiele grijstint geworden die perfect aansluit bij de rest van de kleuren en materialen in het interieur. De schitterende kleurschakering voorziet op een elegante manier in een stoere look zonder een al te robuuste uitstraling. Dat wat precies wat het echtpaar voor ogen had.

Eenheid in woonkamer en keuken

Een van de vele voordelen van het woonbeton dat in de woning van Aalsmeer ligt, is dat de woonkamer en keuken een eenheid vormen. De naadloze uitvoering vormt daarvoor uiteraard de basis, want hierdoor is de vloer één geheel. Dat zorgt weer voor rust in het interieur, waarbij de kleurschakering in levendigheid voorziet.

Uitvoering en afwerking

Het hele proces van uitvoering en afwerking van woonbeton voor de woning van het echtpaar in Aalsmeer is uitgebreid besproken. Daarbij is ook ingegaan op de bestanddelen, zodat het echtpaar wat er in huis komt te liggen. Zo bestaat ons woonbeton uit een mix van fijne kiezels, fijn zand en cement met de toevoeging van kunsthars om de slijtvastheid te garanderen. Bij de uitvoering en afwerking speelt het polijsten van de vloer een belangrijke rol. Deze werkzaamheden voorzien namelijk in de uitstraling en kwaliteit die het woonbeton in de woning in Aalsmeer nu heeft gekregen en waar de bewoners blij mee zijn.