Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloeren voor Zuidkade Den Haag

Zuidkade in Den Haag: extra luxe met een gietvloer

De Zuidkade in Den Haag is als nieuwbouwproject onderdeel van De Zuid in Scheveningen. De nieuwe bewoners komen aan de kade te wonen en de duinen van het stille Zuiderstrand liggen er naast. Het is mooi wonen in een levendige omgeving met gezellige restaurantjes rond de haven en met het centrum van Den Haag op korte afstand. De begane grond van de Zuidkade is gereserveerd voor commerciële doeleinden. Daarboven komen er schitterende appartementen en verder is er ruimte voor riante en imposante herenhuizen.

Uiteraard is de mooiheid van de woonomgeving en het complex ook naar binnen te halen. Bijvoorbeeld met een prachtige gietvloer in een design en kleur die het interieur tot een hoger niveau tilt.

Zuidkade in Den Haag: PU gietvloer voor luxe appartementen

De luxe appartementen aan de Zuidkade in Den Haag variëren in grootte van 85 m2 tot en met 220 m2. Het is ideaal om in het nieuwe appartement bijvoorbeeld een schitterende PU gietvloer aan te laten brengen. Dit is in de eerste plaats een designvloer met een hoog esthetische karakter die in alle kleuren leverbaar is. In de tweede plaats is het een uitermate comfortabele vloer die ook nog eens praktisch is in gebruiksgemak. Bovendien is de vloer naadloos, vloeistofdicht en geluiddempend en kan de PU gietvloer in elke ruimte van het appartement worden gelegd. Hierdoor ontstaat er in het interieur direct een luxe eenheid als basis die in alle comfort en gemakken voorziet.

Gietvloer voor herenhuizen aan de Zuidkade

Naast dat een PU gietvloer een geweldige keuze is voor de nieuwe appartementen geldt dat wij eveneens fantastische gietvloeren hebben voor de nieuwe herenhuizen. Onze PU gietvloeren zijn daar namelijk eveneens perfect voor, maar wij hebben ook andere soorten gietvloeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in de woonkamer van het herenhuis luxe woonbeton te laten plaatsen. Dit staat eveneens prachtig in de slaapkamers, maar woonbeton is ook met PU gietvloeren in verschillende ruimtes te combineren. Laat u adviseren door een expert van G-vloeren om tot de beste vloeroplossing voor uw nieuwe herenhuis aan de Zuidkade in Den Haag te komen.

Hoge kwaliteit in service en afwerking

De appartementen en herenhuizen aan de Zuidkade in Den Haag krijgen een hoog afwerkingsniveau. In het verlengde daarvan geldt voor u dat wij een hoge kwaliteit in service en afwerking bieden voor wat betreft de gietvloeren. Dat sluit dan ook perfect op elkaar aan.

Gietvloeren voor commerciële doeleinden

Naast gietvloeren voor particulieren voorzien wij in allerlei soorten gietvloeren voor commerciële doeleinden. Krijgt u straks een bedrijfspand aan de Zuidkade in Den Haag dan is het mogelijk om eveneens van alle voordelen van onze gietvloeren te profiteren. Wij leveren allerlei soorten gietvloeren die geschikt zijn voor commercieel en zakelijk gebruik.

Het is nooit te vroeg om u te oriënteren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze gietvloeren voor het nieuwbouwproject aan de Zuidkade in Den Haag? Neem gerust contact op met G-vloeren, het is nooit te vroeg om u te oriënteren en te laten inspireren om een prachtig interieur te realiseren.