Slijtvaste vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een slijtvaste vloer is in bepaalde omgevingen noodzakelijk, zoals in een ruimte waar de belastbaarheid groot is. Dat is natuurlijk het geval in een industriële ruimte, zoals in een fabriek net als in een werkplaats of magazijn. Ook in winkels is er sprake van een zware belasting van de vloer net als in kantoren en showrooms. Het is in deze situaties eveneens van belang dat er sprake is van een slijtvaste vloer. Zo is het tevens voor particulieren van belang dat de vloer in de woonkamer, keuken en slaapkamer slijtvast is. Hierdoor blijft de vloer niet alleen langer de functionaliteit behouden, maar ook de uitstraling.

Uitgebreid assortiment met slijtvaste vloeren

G-vloeren voorziet in een uitgebreide  assortiment met slijtvaste vloeren. Dit betekent dat er voor elke particuliere en bedrijfsmatige toepassing een ideale slijtvaste vloer op maat is samen te stellen. Onze PU gietvloeren zijn bijvoorbeeld slijtvast, maar dat geldt eveneens voor epoxyvloeren net als voor betonvloeren en voor onze sneldrogende polyurea vloeren. In principe zijn al onze naadloze vloeren slijtvast te noemen. Polyurea coating heeft een extreme slijtvastheid, maar dat geldt ook voor de troffelvloer die ook krasvast is te noemen. Om tot de beste keuze voor een slijtvaste vloer te komen, is het gebruiksdoel onder meer van belang.

Slijtvaste vloer met lange levensduur

Het is in industriële ruimten net zo belangrijk als in een winkel, kantoor of woning dat er sprake is van een vloer met een lange levensduur. Een slijtvaste vloer staat wat dat betreft voor een lange levensduur garant. De eigenschappen zijn dusdanig dat de conditie van de vloer ongeacht de mate van belasting uitstekend blijft. Uiteraard dient de slijtvast vloer wel samengesteld te worden op basis van maatwerk. Een PU gietvloer is slijtvast in een woning of kantoor, maar zal dat niet zijn in een parkeergarage. Daar is een epoxy gietvloer bijvoorbeeld meer geschikt voor net als dat een troffelvloer perfect is om toe te passen in een fabriek of in een bakkerij. Wij bieden maatwerk, zodat een slijtvaste vloer met lange levensduur in alle opzichten verzekerd is. Zo voorzien wij bijvoorbeeld ook in vloeren die tegen belasting met chemicaliën, zuren en olie bestand zijn.

Keuze uit vele kleuren en designs

Het slijtvaste karakter vormt het uitgangspunt om een slijtvaste vloer samen te stellen. Ons maatwerk gaat verder door ook met andere voorkeuren rekening te houden. Zo voorzien wij in een uitgebreid aanbod met kleuren en designs. Extra toevoegingen maken onderdeel uit van het maatwerk waarin wij voorzien. Deze opties variëren van het plaatsen van een logo of tekst in een slijtvaste vloer tot het aanbrengen van een antislip laag of uitvoering als ESD vloer.

Onderhoudsvriendelijk karakter

Een groot voordeel van onze slijtvaste vloeren is dat deze allemaal over en onderhoudsvriendelijk karakter beschikken. De vloeren zijn namelijk naadloos, stoten vuil en stof af en zijn vloeistofdicht. De reiniging is hierdoor op een gemakkelijke manier uit te voeren ongeacht de grootte van het oppervlak. Machinale reiniging komt bij grote oppervlakken uiteraard van pas en is mogelijk op onze slijtvaste vloeren.

Kies voor maatwerk

Wilt u verzekerd zijn van maatwerk? Kies dan voor een slijtvaste vloer van G-vloeren en neem contact met ons op om direct een afspraak te maken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten