Soorten gietvloeren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Er zijn allerlei soorten gietvloeren verkrijgbaar bij G-vloeren en deze verschillen als het om de samenstelling, gebruiksdoel en uitstraling gaat. Dat er zoveel soorten gietvloeren zijn, zorgt ervoor dat er voor allerlei toepassingen een perfecte keuze te maken valt. Het is dan wel handig om inzicht te hebben in alle soorten. Een PU gietvloer kent een andere samenstelling dan een cementgebonden gietvloer en die is weer anders dan een epoxy gietvloer. De belangrijkste soorten gietvloeren die duidelijk verschil laten zien, komen hier aan bod.

Soorten gietvloeren: PU gietvloer

Een PU gietvloer is een van de soorten gietvloer die enorm populair is voor de toepassing in moderne interieurs. Zowel in interieurs van woningen als van bedrijven, zoals in een kantoorpand, showroom of winkel. Een PU gietvloer kenmerkt zich door het hoog esthetische karakter in combinatie met comfort. Dat is te danken aan de vele kleuropties, naadloze uitvoering en elastische kenmerken. Deze uitvoering zorgt ervoor dat het een van de soorten gietvloeren is die comfortabel, onderhoudsarm en hygiënisch is. De prijs is bovendien eveneens aantrekkelijk en valt per m2 lager uit bij grotere oppervlakken.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is een van de soorten gietvloer die geschikt zijn voor industriële toepassing. Het is een soort vloer dat minder geschikt is om op te leven en te wonen. Dat heeft met de hardheid te maken. Daar waar polyurethaan elastisch is, geldt voor epoxy dat het flexibele karakter ontbreekt. Er zijn ook overeenkomsten, zoals het haast eindeloze aantal kleuren om een keuze uit te maken. Een epoxy gietvloer is verder vloeistofdicht en zowel te belasten met chemische bestanddelen als met machines en voertuigen. Dit type vloer heeft als voordeel sterker te zijn dan beton en biedt uiteraard in vergelijking daarmee extra voordelen. Er is bijvoorbeeld geen open structuur, zoals beton, maar van een gesloten oppervlak.

Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer of cement gietvloer is een van de soorten gietvloeren waar speciaal cement een belangrijk bestanddeel is. Een cementgebonden gietvloer als woonbeton is extra stijlvol en luxe. De exclusiviteit straalt er vanaf en het is een populaire vloer in ruimtes, waarin stijl en uitstraling een belangrijke rol speelt. Overigens is een cementgebonden gietvloer natuurlijk ook comfortabel en vormt vloerverwarming er een perfecte combinatie mee.

Grindvloeren

Grindvloeren vallen ook onder het aanbod van soorten gietvloeren dat G-vloeren in het assortiment heeft. Bij grindvloeren zijn het de steentjes die het verschil maken in de look en feel van de gietvloer. Wij hebben onder meer siergrindvloeren in het aanbod die in kleur naar wens zijn samen te stellen. Het gaat hier om gietvloeren met steentjes met de keuze uit uiteenlopende steendiktes. Deze vloer is net als de andere soorten gietvloeren, zoals PU gietvloer en cement gietvloer met vloerverwarming te combineren. Ook de grindvloer is een vloer die onderhoudsarm en slijtvast te noemen is. Bovendien is het een van de soorten gietvloeren die voor elk type ondervloer geschikt is. Meer weten over onze soorten gietvloeren? Neem contact op en maak een afspraak om naar onze showroom te komen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten