Transparante vloercoating

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Transparante vloercoating is een perfecte bescherming voor een bestaande vloer. Het voordeel van een transparante vloercoating is dat deze het design van de bestaande vloer niet aantast. Wij brengen deze afwerking in een hele dunne laag aan op de ondergrond. Een van de kenmerken van onze transparante vloercoating is dat deze op alle ondergronden is toe te passen. De eigenschappen van vloercoating zijn uiteraard eveneens van toepassing op de transparante uitvoering. Het verschil heeft dan ook alleen betrekking op het transparante karakter.

Eigenschappen transparante vloercoating

Transparante vloercoating bestaat uit een doorzichtige laag van epoxy of van polyurethaan. Het is een afwerking van een bestaande ondergrond om deze te beschermen tegen allerlei invloeden. Zo is onze transparante vloercoating slijtvast en waterdicht, maar ook stofvrij en krasbestendig. Een extra voordeel is dat deze afwerking ervoor zorgt dat uw vloer extra gemakkelijk is te reinigen. De verschillende eigenschappen zorgen ervoor dat vrijwel elke ondergrond perfect te beschermen is.

Ideaal voor allerlei soorten ondergronden

Er zijn veel verschillende ondergronden en transparante vloercoating is vrijwel altijd toe te passen. Bijvoorbeeld ter bescherming van een cementdekvloer net als afwerking voor een betonvloer of voor een anhydriet dekvloer. Ook een egaline vloer is te beschermen door voor een transparante vloercoating te kiezen. Daarom is deze vloerafwerking ook zo geschikt voor allerlei doeleinden. Denk maar aan een vloer in een fabriek of in een werkplaats. Wij passen de transparante vloercoating vaak toe in industriële ruimten, maar ook in een zakelijke omgeving is het een prima vloeroplossing. Indien gewenst of nodig is het mogelijk om transparante vloercoating van antislip te voorzien.

Vloer renoveren met transparante vloercoating

Het is eveneens mogelijk om transparante vloercoating te laten aanbrengen in het kader van de renovatie van een vloer. Bijvoorbeeld om een bestaande gietvloer waarvan de toplaag is aangetast van nieuwe bescherming te voorzien. Met het aanbrengen van de coating komt uw gietvloer er dan weer als nieuw uit te zien. Zo biedt onze transparante vloercoating ook mogelijkheden om andere soorten vloeren te renoveren. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor gietvloer renovatie.

Voordelig in prijs

Dat transparante vloercoating populair is, heeft niet alleen met de beschermende eigenschappen te maken. De populariteit komt namelijk ook voort uit de voordelige prijs. Onze EP vloercoating is bijvoorbeeld geprijsd vanaf 25 euro per m2 exclusief btw. Deze prijs is van toepassing op grote ruimtes met een oppervlak vanaf 151 m2. De prijs per m2 zakt namelijk bij grotere oppervlakken. Zo is de prijs voor transparante vloercoating voor een vloeroppervlak vanaf 51 m2 tot en met 100 m2 op basis van epoxy 29 euro per m2. Het is afhankelijk van uw wensen of er een enkele laag of een dubbele laag wordt aangebracht. Een dubbele laag brengt in dat geval extra kosten met zich mee. Er is dan meer materiaal nodig en er zijn meer arbeidsuren en dat heeft invloed op de totale kosten. Vraag een offerte aan als u gebruik wilt maken van deze voordelige oplossing. Of maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten