Troffelvloer kleuren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het is bij industriële toepassingen van vloeren net zo belangrijk als in woningen om rekening te houden met de uitstraling. Wat dat betreft is er prima aansluiting te realiseren met de troffelvloer kleuren die beschikbaar zijn. Er zijn namelijk allerlei troffelvloer kleuren om de perfecte keuze te maken. Naast uni kleuren zijn er diverse opties om kleuren in een mix samen te stellen. De kleurtinten zijn daarnaast bepalend voor de sfeer, waarbij het ook nog mogelijk is om een betonlook extra effect mee te geven.

Troffelvloer kleuren: uni

Troffelvloer kleuren in een uni uitvoering voorzien elke ruimte van een moderne en strakke aanblik. Het design en de kleurtint zijn bepalend voor de uitstraling, waarbij de standaard eigenschappen van deze vloer uiteraard ook van toepassing zijn. Dat betekent dat er sprake is van een krachtige vloer met ijzersterke kenmerken die nodig zijn voor industriële toepassing. Het onderhoudsgemak combineert met slijtvaste eigenschappen en bovendien is er sprake van bestendigheid tegen chemicaliën, oliën, machines en voertuigen. Door voor een uni kleur te kiezen in een industriële omgeving straalt de troffelvloer kleur rust uit. Daarbij is er meteen ook een ruimtelijk effect merkbaar door de naadloze samenstelling van de vloer. Uiteraard geldt dit karakteristieke kenmerk eveneens voor toepassing van de uni troffelvloer kleuren in woningen.

Troffelvloer kleuren: mix

Er is eveneens een optie om troffelvloer kleuren met elkaar te mixen. In plaats van een enkele kleur is er dan sprake van een combinatie van kleurtinten. Een van de grote voordelen van deze optie in industriële omgevingen is dat de vloer er altijd netjes uitziet. Dat komt omdat vuil en rommel minder snel zichtbaar is op een troffelvloer die met meerdere kleuren is samengesteld. In woningen geldt dat een mix van kleuren of kleurtinten de vloer een bijzonder stijlvol effect meegeeft. Ook hier is er uiteraard sprake van het voordeel dat niet elk kruimeltje direct zichtbaar is op de vloer. Mixkleuren voorzien in een meer levendige vloer en ook dat heeft dus invloed op de sfeer en op de uitstraling in het interieur. Unikleuren voorzien wat dat betreft in een meer rustige uitstraling dan mixkleuren.

Ruime kleurkeuze

Het is bij troffelvloeren kleuren zo dat er een enorme verscheidenheid aan kleurtinten is. Een troffelvloer betonlook is in grijs natuurlijk heel populair, maar er zijn ook andere tinten mogelijk, zoals tot bijna zwart aan toe. Zo is het ook mogelijk om een hele licht tint grijs als kleur voor een troffelvloer te nemen. Een kleur die dicht bij de natuur staat is bruin en ook daarin zijn er keuzes te maken als het gaat om de donkerheid van de tint. Bij mixkleuren is het populair om donkere kleuren te combineren met hele lichte kleuren. Het contrast zorgt ervoor dat de troffelvloer tot leven komt. Overigens is het ook mogelijk om als basis een lichte kleur te nemen met een vermenging van een meer opvallende kleur die subtiel terugkomt in het oppervlak. Wilt u meer informatie of inspiratie opdoen? Neem dan contact op en kom langs in onze showroom voor een persoonlijk gesprek.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten