Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Fabrieksvloer

Een fabrieksvloer moet slijtvast en onderhoudsvriendelijk zijn. Ook factoren als temperatuur, hygiëne, flexibele machine opstellingen, veiligheid, geluid en verschillende vormen van belastbaarheid spelen een grote rol in de keuze van een fabrieksvloer. Voor de perfecte fabrieksvloer hebben wij verschillende mogelijkheden.

Elke fabrieksvloer is origineel maatwerk

Een goed advies over de samenstelling van een fabrieksvloer is belangrijk. U hebt de keuze uit verschillende materialen zoals beton, cement of kunststof. Voor de binding biedt G-vloeren een verscheidenheid aan kunstharsen op basis van epoxy of polyurethaan.

Voor de afwerking is de keuze van een topcoating belangrijk om slijtage van de fabrieksvloer tegen te gaan. Een trommelvloer biedt een fabrieksvloer met maximale bescherming tegen vocht en chemische stoffen.

Kleur is belangrijk in de afwerking van de fabrieksvloer

Looppaden, opslagruimtes en veiligheidsvoorzieningen worden tegenwoordig standaard op de fabrieksvloer gemarkeerd. Een gietvloer, als fabrieksvloer, wordt in kleur gegoten, waardoor de markeringen goed zichtbaar zijn en niet vervagen. Een totale oplossing ontstaat door verschillende gietvloeren te combineren in één fabrieksvloer.

Wilt u meer weten over onze prachtige fabrieksvloer

Meer informatie over onze fabrieksvloer vindt u op de website van G-Vloeren:
www.g-vloeren.nl.

Onze showroom met een uitgebreide collectie fabrieksvloeren kunt u op afspraak bezoeken. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer betonlook, betoncoating, kunststofvloeren, betonlook vloer, epoxyvloeren, kantoorvloeren maar daarnaast bieden wij vele andere vloer mogelijkheden.

Gallerijvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike