Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Parkeergaragevloer

Van een parkeergaragevloer mag u verwachten dat deze eenvoudig te onderhouden is, kras- en slijtvast is en dat de parkeergaragevloer jaren meegaat. G-vloeren kan aan deze eisen voldoen en biedt de perfecte oplossing; een parkeergaragevloer die multifunctioneel en krachtig is en tegelijkertijd mooi en stijlvol.

Parkeergaragevloer voor privé, zakelijkgebruik of openbaar gebruik

Een parkeergaragevloer is een stevige ondergrond als bedekking, afgewerkt met een kwalitatief hoogwaardige coating. Bent u als particulier op zoek naar een decoratieve parkeergaragevloer, of als ondernemer op zoek naar een parkeergaragevloer met een meer zakelijke uitstraling of wilt u de stad verfraaien met een parkeergarage met een design uitstraling, G-vloeren biedt u alle advies op maat.

Een parkeergaragevloer in verschillende uitvoeringen

Een hoofdeigenschap van de parkeergaragevloer is dat deze lang mee gaat en tegen een stootje kan. Daarnaast is een parkeergaragevloer verkrijgbaar in gevarieerde uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een gladde variant, of een versie met een grovere afwerking.

Een parkeergaragevloer die geheel voldoet aan uw specifieke wensen

De mogelijkheden van een parkeergaragevloer zijn nagenoeg onbeperkt. G-vloeren kan u helpen in het maken van een goede keuze voor de meest geschikte parkeergaragevloer, aangepast op uw persoonlijke wensen.

Wilt u meer weten over onze prachtige parkeergaragevloer

Meer informatie over onze parkeergaragevloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie vloeren kunt u op afspraak bezoeken. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer betonlook, betoncoating, kunststofvloeren, betonlook vloer, epoxyvloeren, kantoorvloeren maar daarnaast bieden wij vele andere vloer mogelijkheden.

Polyurethaan gietvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike