Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Productievloer

In uw productie omgeving wilt u natuurlijk genieten van een solide productievloer. G-vloeren biedt verschillende betaalbare oplossingen voor het aanbrengen van een nieuwe productievloer en /of voor renovatie van uw bestaande productievloer.

Nieuwe productievloer

Gietvloeren, trommelvloeren of een combinatie van beide zijn de ideale oplossing voor een productievloer. Zoals bij betonnen vloeren, worden gietvloeren naadloos aangebracht. Door de gehele vloer op te bouwen uit verschillende lagen met epoxyhars, ontstaat een productievloer welke ijzersterk is.

De productievloer is optimaal beschermd tegen vuil, vocht en zelfs chemicaliën. U kunt door gebruik van verschillende afwerkingsmethoden en kleurencombinaties uw productievloer optimaal samenstellen.

Renovatie productievloer

Wilt u uw bestaande productievloer duurzaam renoveren? Dan kunt u kiezen om uw bestaande vloer af te werken met een epoxy vloercoating. Deze wordt op de bestaande ondervloer aangebracht. Met een gekleurde epoxy vloercoating creëert een toplaag die vocht en vuil geen kans geven.

Of u nu kiest voor een nieuwe productievloer of voor renovatie van uw huidige productievloer, de vloerspecialisten van G-vloeren geven u graag een passend advies.

Voor meer specifieke informatie over de productievloer

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Ook kunt u onze showroom bezoeken Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer betonlook, betoncoating, kunststofvloeren, betonlook vloer, epoxyvloeren, kantoorvloeren maar daarnaast bieden wij vele andere vloer mogelijkheden.

PU gietvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike