Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Vloeistofdichte Vloer bij G-Vloeren

Voor ondernemers die moeten voldoen aan de regels van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening is het verstandig om in hun bedrijfspand een vloeistofdichte vloer te laten aanbrengen.

Deze vloer voorkomt bodemverontreiniging. Vooral voor bedrijven die werken met schadelijke stoffen is deze vloer geen overbodige luxe.

G-Vloeren biedt een mooie volledig vloeistofdichte vloer

Het vinden van de juiste vloeistofdichte vloer is nog niet zo eenvoudig. Voor wie onderhoudsgemak en robuustheid wil combineren met een vloer die voldoet aan deze specifieke kwaliteiten, is een kunststof gietvloer van epoxy of polyurethaan de beste oplossing.

Dankzij een speciale samenstelling van het materiaal wordt uw bedrijfsvloer een volledig vloeistofdichte vloer die ook nog eens oersterk is en waarop vuil geen kans krijgt.

Vloeistofdichte vloer van G-Vloeren is degelijk en betrouwbaar

Een kunststof gietvloer is een strakke, egale vloer zonder naden. Een dergelijk vloer overtreft de vertrouwde betonvloer ruimschoots in sterkte en gaat vele jaren mee.

Een gegoten vloer is degelijk en stootvast en zal niet eenvoudig beschadigen, een onbeschadigde vloer is egaal en voorkomt dat ook op die manier geen bodemverontreiniging kan ontstaan.

Meer informatie over een vloeistofdichte vloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie vloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxy coatingvloer, vloerverwarming, epoxy gietvloeren, betonlook vloer, epoxyvloeren, betonlook, grindvloeren en vele andere fraaie vloermogelijkheden.

Winkelvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike