Vloercoating Almere

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Als specialist in Vloercoating Almere voorziet G-vloeren allerlei soorten bedrijfspanden van een naadloze, strakke en slijtvaste vloer. Heeft u een winkel, kantoor, fabriek of bedrijfshal in Almere en bent u op zoek naar een ideale vloerafwerking dan zijn wij u graag van dienst. Onze vloercoatings zijn van de beste kwaliteit, onderhoudsvriendelijk, gaan jaren mee en zijn praktisch in het onderhoud. Bovendien geldt dat er niet alleen qua praktische eigenschappen maatwerk mogelijk is, maar ook als het om de kleuren en designs gaat.

Vloercoating Almere: EP of PU

Bij de plaatsing van vloercoating in Almere leveren wij altijd maatwerk en dat begint bij de keuze voor het type kunsthars. Wij voorzien namelijk zowel in de mogelijkheid om EP vloercoating aan te brengen als in de uitvoering van PU vloercoating. Er zijn overeenkomsten tussen beiden, maar zeker ook verschillen. EP staat voor epoxy en bestaat uit een harde kunsthars die onder meer tegen chemische en mechanische belasting bestand is. Daarom plaatsen wij deze vloercoating in Almere vooral in industriële ruimtes, fabrieken, parkeergarages en werkplaatsen. PU staat voor polyurethaan en is een zachtere en meer flexibelere vorm van kunsthars die wij onder meer toepassen in winkels net als in kantoren en in woningen.

Maatwerk passend bij uw bedrijf

Maatwerk betekent bij ons dat wij de vloercoating in Almere voor uw bedrijf zo samenstellen dat aan alle verwachtingen wordt voldaan. Er zijn praktische eigenschappen om het vloersysteem aan te vullen, variërend van de realisatie van een antislip toplaag tot het toevoegen van brandvertragende eigenschappen. Ook antistatische kenmerken zijn als aanvulling beschikbaar om vloercoatings op maat samen te stellen. Zo leveren wij eveneens maatwerk als het om de kleur en het design gaat. Alle kleuren zijn in elk geval beschikbaar en het is mogelijk om afbeeldingen, belijning of teksten in de vloer op te nemen.

Interesse?

G-vloeren is op allerlei manieren te bereiken, zoals telefonisch per mail en persoonlijk door onze showroom nabij Almere te bezoeken. Dat kan op afspraak, maar u kan naar wens ook direct online een offerte voor de plaatsing van vloercoating in Almere aanvragen. Mocht u vragen hebben, neem dan vooral contact op.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten