Vloercoating Amstelveen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating in Amstelveen is in vele opzichten een uitstekende keuze voor bedrijven met kantoren, fabrieken, winkels, werkplaatsen of parkeergarages. Kiest u daarbij voor een specialist vloercoating Amstelveen dan bent u direct klaar. G-vloeren heeft een uitgebreide expertise in de uitvoering van allerlei soorten coatingprojecten voor de meest uiteenlopende bedrijfssituaties. Daarbij voorzien wij in maatwerk voor vloercoatings, leveren wij de beste kwaliteit en voorzien wij in een persoonlijke en betrokken service. U vindt bij ons op het gebied van vloercoatings dan ook echt alles onder één dak.

Vloercoating Amstelveen: wat zijn de opties?

Er is bij de toepassing van vloercoating in Amstelveen als eerste een onderscheid te maken in het te gebruiken materiaal. Epoxy ofwel EP staat daarbij voor een krachtig naadloos vloersysteem dat slijtvast is en zowel bestendigheid kent tegen chemicaliën als zware belasting. Deze toepassing is ideaal voor industriële ruimten en zo is polyurethaan ofwel PU coating een perfecte oplossing voor onder meer winkels en kantoren in Amstelveen. Dit is een vloersysteem dat over flexibele kenmerken beschikt en geschikt is als er eisen aan het comfort worden gesteld.

Maatwerk gegarandeerd extra opties

Naast de keuze tussen EP of PU voor de uitvoering van vloercoating in Amstelveen voorzien wij verder in gegarandeerd maatwerk met de extra opties die wij te bieden hebben. Een extra optie is bijvoorbeeld het antistatisch maken van de vloer, wat in een productieruimte voor elektronicaonderdelen bijvoorbeeld belangrijk is. Zo is een extra optie als antislip onderdeel van het maatwerk te maken om de veiligheid op de werkvloer te vergroten. De extra opties hebben eveneens op het uiterlijk betrekking. Wij houden rekening met kleurwensen en met voorkeuren voor designs. Er zijn details in de vloercoating te verwerken, zodat de vloer in uw winkel of kantoor bijvoorbeeld met een bedrijfslogo extra opvalt.

Kom naar onze showroom

Wij komen graag met u in gesprek als u naar een specialist op zoek bent die vloercoatings in Amstelveen aanbrengt. Daarom nodigen wij u uit om onze showroom te bezoeken, waar wij u in een persoonlijk gesprek van alle informatie en van advies voorzien. Bel direct om een afspraak te maken dan zien wij u snel.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten