Vloercoating Amsterdam

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Dé specialist vloercoating in Amsterdam voorziet fabrieken, magazijnen, werkplaatsen, winkels, parkeergarages en kantoren van de beste vloeroplossing. Maak kennis met G-vloeren dat maatwerk garandeert net als de beste service en uitmuntende kwaliteit. Op het gebied van vloercoating in Amsterdam aanbrengen zijn wij de aangewezen partij. Maak een afspraak en kom naar onze showroom waar wij u persoonlijk van advies voorzien.

Vloercoating Amsterdam: PU of EP op basis van maatwerk

Bij het laten aanbrengen van vloercoating in Amsterdam staan u allerlei opties tot de beschikking. Ons aanbod met coatings biedt bijvoorbeeld al de keuze tussen een uitvoering op basis van polyurethaan of epoxy. Beide soorten kunsthars voldoen op een hoog niveau aan zowel esthetische als praktische eisen. Het hangt van uw bedrijf af welke soort het beste is om toe te passen. Daar begint ons maatwerk al, maar daarnaast geldt dat er vele toevoegingen mogelijk zijn om de vloercoating in Amsterdam volledig op uw bedrijfsbehoefte af te stemmen.

Wat zijn mogelijke toevoegingen?

Elk bedrijf waar wij vloercoating voor in Amsterdam aanbrengen, heeft weer andere eisen en voorkeuren. Een mogelijke toevoeging betreft bijvoorbeeld antistatische kenmerken net als dat antislip een optie is om het vloersysteem mee uit te voeren. Is het belangrijk in uw bedrijf om brandvertragende eigenschappen toe te kennen? Dat is eveneens een mogelijke toevoeging. De praktische functionaliteiten van de vloer zijn verder aan te vullen met maatwerk voor design en kleur. Zo laten wij regelmatig bedrijfslogo’s terugkomen in de vloerafwerking net als dat het aanbrengen van iconen, teksten en belijning een toevoeging kan zijn. De kosten van de uitvoering zijn overigens afhankelijk van het maatwerk en van de totale omvang van het project op basis van het aantal m2.

Wij komen graag met u in contact

Als u waarde hecht aan service, maatwerk en kwaliteit en in uw bedrijf vloercoating in Amsterdam wilt laten aanbrengen dan komen wij graag met u in contact. Daarom nodigen wij u uit om ons even te bellen of een mail te sturen. Of als u liever de voorkeur geeft aan het gemak van het aanvragen van een offerte voor vloercoating in Amsterdam kan dat uiteraard ook.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten