Vloercoating Antwerpen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating in Antwerpen is voor de meest uiteenlopende bedrijven een perfecte oplossing. Zo is dit vloersysteem aan te passen naar de werkzaamheden en karakter van het bedrijf in zowel praktisch als esthetisch opzicht. G-vloeren is dat aangaande dé specialist die met de uitvoering van projecten op het gebied van vloercoating in Antwerpen actief is. Onze vloercoatingsystemen zijn onder meer geschikt voor winkels, parkeergarages, werkplaatsen, magazijnen en fabrieken.

Vloercoating in Antwerpen: coaten van bestaande vloer

De toepassing van vloercoating in Antwerpen gebeurt in de praktijk met het coaten van een bestaande vloer. Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom het verstandig is om een bestaande vloer te coaten. Een belangrijke reden voor de toepassing van vloercoating in Antwerpen voor allerlei bedrijven is omdat daarmee bescherming te creëren is. Een andere reden kan zijn om de bestaande vloer een mooier uiterlijk te geven. Zo zijn er ook praktische kenmerken als extra toe te voegen. Het grote voordeel van onze coatings is dat deze slechts een dikte hebben van een millimeter.

Extra toevoeging

Wij plaatsen in Antwerpen zowel EP coatings als PU coatings en deze kunsthars vloerafwerkingen beschikken elk over unieke eigenschappen. EP is bijvoorbeeld bestand tegen zware en chemische belasting en PU is meer flexibel en voorziet in meer comfort. Naast de standaard kenmerken zijn er extra toevoegingen te realiseren. Bijvoorbeeld door aan EP vloercoating antistatische eigenschappen of antislip kenmerken toe te voegen. Ten aanzien van design en kleur is er van alles mogelijk, zoals het aanbrengen van een logo, tekst, belijning, iconen of afbeeldingen.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de uitvoering van vloercoating in Antwerpen berekenen wij aan de hand van alle factoren die van invloed zijn op het betreffende project. Daarbij werken wij uiteindelijk met een m2 prijs en bieden wij daarin schaalvoordeel, waarbij u een korting krijgt als het totaaloppervlak toeneemt. De kosten baseren wij dan ook op het oppervlak in combinatie met het te leveren maatwerk. Neem vooral contact op met G-vloeren als specialist vloercoating in Antwerpen voor nadere informatie of voor persoonlijk advies. Het is tevens mogelijk om online bij ons een scherpe offerte aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten