Vloercoating Apeldoorn

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating in Apeldoorn is een veel gekozen vloeroplossing voor uiteenlopende bedrijfsmatige toepassingen. Het is bijvoorbeeld een perfecte vloer om in parkeergarages aan te brengen net als in magazijnen of in winkels en kantoren. Zo is vloercoating in Apeldoorn eveneens een uitstekende keuze als fabrieksvloer of als vloer in een werkplaats. G-vloeren heeft jarenlange ervaring met de uitvoering van vloercoatings in allerlei bedrijfspanden. Wij zijn daarin gespecialiseerd en voorzien altijd in passend maatwerk.

Vloercoating in Apeldoorn: kunsthars met unieke eigenschappen

Bij de toepassing van vloercoating in Apeldoorn voorzien wij in een keuze uit verschillende soorten kunsthars. De ruimte waarin de vloer komt te liggen bepaalt net als het gebruiksdoel welk type kunsthars daarvoor het beste is. PU vloercoating is bijvoorbeeld onder meer geschikt voor kantoren en winkels in Apeldoorn. Polyurethaan kent elastische eigenschappen en draagt meer bij aan comfort dan epoxy dat als kunsthars hard te noemen is. De harde kunsthars is daarom meer geschikt voor industriële ruimten net als voor parkeergarages en werkplaatsen. Uiteraard voorzien wij u van advies en is het met maatwerk mogelijk om extra functionaliteiten aan vloercoatings toe te voegen.

Toevoeging extra functionaliteiten

De toevoeging van extra functionaliteiten aan vloercoatings voor uw bedrijf in Apeldoorn varieert van het extra antislip maken van de vloer tot het realiseren van een antistatische uitvoering. Er zijn ook afwerkingen toe te voegen die betrekking hebben op de uitstraling. Het is wat dat betreft onder meer mogelijk om de bedrijfsidentiteit in de vloer terug te laten komen, zoals met een bedrijfslogo of door toepassing van een mix van kleuren. Vraag gerust bij G-vloeren naar de mogelijkheden van extra functionaliteiten of esthetische kenmerken, want er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Offerte aanvragen of afspraak maken

Wilt u vloercoating in Apeldoorn laten aanbrengen door G-vloeren of in elk geval inzicht in de kosten krijgen dan raden wij u aan om direct een offerte aan te vragen. Maatwerk is altijd mogelijk net als dat wij u graag van een persoonlijk advies voorzien. Maak in dat geval een afspraak om naar onze showroom te komen voor een persoonlijke ontmoeting met een van onze deskundige adviseurs.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten