Vloercoating Breda

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Vloercoating Almere

Vloercoating in Breda brengt G-vloeren vooral aan in de industriële sector, zoals in fabrieken net als in kantoren, winkels, parkeergarages en werkplaatsen. Daarbij passen wij maatwerk toe, want in elke bedrijfsruimte gelden er weer andere hoge eisen. In een magazijn is het bijvoorbeeld belangrijk dat de vloer bestand is tegen groot gewicht. Zo is het in winkels en kantoren in Breda prettig dat de vloercoating in comfort voorziet. In aanvulling op verschillende soorten vloercoatings zijn er bovendien specifieke kenmerken als extra functionaliteit toe te voegen. Deze veelzijdigheid maakt dat wij dus altijd maatwerk garanderen.

Vloercoating Breda: voordelig en functioneel

De keuze voor vloercoating in Breda voorziet in een voordelige én in een functionele vloeroplossing. EP vloercoating is wat dat betreft zelfs een van de goedkoopste vloeren die wij realiseren. Daarbij rekenen wij met een prijs per m2 en dalen de kosten als het vloeroppervlak toeneemt. De exacte kosten zijn uiteraard van verschillende aspecten afhankelijk, zoals van de toepassing EP of PU net als van de toevoeging van eventuele extra functionaliteiten. Vloercoating in Breda is in alle opzichten functioneel, want de eigenschappen zijn samen te stellen aan de hand van uw wensen.

Perfect voor toepassing op beton of cement

Een van de voordelen van de toepassing van vloercoating in Breda is dat wij deze vloeroplossing op vrijwel iedere grond kunnen aanbrengen. In het bijzonder zijn cementvloeren en betonvloeren perfect om een vloercoating op te plaatsen. Dat geldt eveneens voor een anhydrietvloer. Indien er sprake is van een andere ondergrond dan is deze geschikt te maken door deze bijvoorbeeld te schuren. Uiteraard krijgt u van ons op verzoek een uitgebreide offerte met daarin een overzicht van alle kosten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze vloercoatings voor uw bedrijf in Breda? Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen en een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar om u van meer informatie te voorzien. Bent u benieuwd naar de prijs van de uitvoering van vloercoating in Breda dan is het mogelijk om direct online een offerte aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten