Vloercoating Delft

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Vloercoating Almere

Vloercoating in Delft voorziet bedrijven van een slijtvast vloersysteem dat vele praktische en esthetische voordelen te bieden heeft. De vloerafwerking is over een bestaande ondergrond in uw winkel, parkeergarage, magazijn, kantoor of ander bedrijfspand in Delft aan te brengen. Bijvoorbeeld over beton net als over cement om daar een vloeistofdichte en sterke vloer van te maken. G-vloeren is daar specialist in en heeft tientallen jaren ervaring met het aanbrengen van vloercoatings.

Vloercoating Delft: perfect voor industriële werkomgeving

Onze vloercoating voor uw bedrijf in Delft is onder meer perfect om in een industriële werkomgeving toe te passen. Het is een slijtvaste vloer die wij uitvoeren me epoxy als kunsthars en daardoor bestand is tegen zware lasten, zowel mechanisch als met betrekking tot chemicaliën. Het eenvoud van onderhoud is eveneens een voordeel, want wij voeren onze vloercoating uit met een vuilafstotende werking. Het resultaat is bovendien naadloos en dat vergroot het gemak van onderhoud. Epoxycoating is sterk, slijtvast en vloeistofdicht.

PU vloercoating: als comfort belangrijk is

Daar waar epoxy over harde eigenschappen beschikt, is polyurethaan voorzien van meer flexibele kenmerken. Dat maakt het onder meer mogelijk om eisen te stellen aan het comfort, zoals voor winkels of kantoren in Delft van toepassing zal zijn. Onze PU vloercoating is daar dan ook uitermate geschikt voor.

Afwerking en uitvoering naar wens

Een voordeel van vloercoating in Delft toepassen, is dat er allerlei mogelijke afwerkingen en uitvoeringen beschikbaar zijn. Hierdoor is G-vloeren in staat om minutieus maatwerk te leveren en details het verschil maken. Er is op het gebied van kleurgebruik veel mogelijk om de vloercoating de uitstraling en het design te geven dat u wenst. Daarnaast zijn er praktische opties voor de afwerking en uitvoering waar antislip en antistatische kenmerken slechts een voorbeeld van zijn.

Maak een afspraak

De vele variaties en de scherpe prijs van de toepassing van vloercoating in Delft maken het voor veel bedrijven een interessante vloerafwerking. Als u ook voor deze veelzijdige vloer kiest, maak dan een afspraak met G-vloeren. Wij ontvangen u graag in onze showroom om in een persoonlijk advies op maat te voorzien. Het aanvragen van een offerte voor de uitvoering van vloercoating in Delft is overigens geheel vrijblijvend.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten