Vloercoating Den Haag

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating in Den Haag is een oplossing die voor veel bedrijven in een perfect vloersysteem voorziet. Het is een afwerking die een betonnen vloer of ondergrond van cement omtovert in een multifunctionele vloer met technische kenmerken die het verschil maken. G-vloeren is in het samenstellen en in de uitvoering van vloercoating in Den Haag als dé echte specialist aan te merken. Wij hebben met onze vloercoatings al vele projecten naar tevredenheid uitgevoerd en blijven bedrijven voorzien van deze praktische en voordelige vloerafwerking.

Vloercoating in Den Haag: voor welke bedrijven interessant?

Voor welke bedrijven is vloercoating in Den Haag interessant? De naadloze vloerafwerking is geschikt voor industriële ruimten net als voor grote bedrijfshallen, fabrieken, werkplaatsen en parkeergarages. Dat geldt eveneens voor bedrijven met magazijnen die over een sterke, veilige en mooi ogende vloerafwerking willen beschikken. Zo is vloercoating in Den Haag eveneens interessant voor winkels en kantoren. G-vloeren heeft wat dat betreft verscheidende soorten coatings beschikbaar om elk bedrijf op maat te bedienen. Het onderscheid is te maken in het type kunsthars met een verschil tussen het harde en sterke epoxy en het meer flexibeler  en comfortabeler polyurethaan.

Op maat samengesteld en uitgevoerd

Het op maat samenstellen van uw vloercoating in Den Haag begint al bij het bepalen welk soort kunsthars perfect is. In een werkplaats is epoxy als slijtvaste en vloeistofdichte coating ideaal en in een kantoor kan de voorkeur uitgaan naar een meer comfortabele PU coating. Overigens geldt voor alle soorten dat de vloeren naadloos, slijtvast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk zijn. Daar komt bij dat er voor het op maat samenstellen eveneens ruimte is voor een technische antistatische uitvoering of toevoeging van antislip. Bovendien is het kleurenpallet zo gevarieerd dat er altijd een goede keuze te maken valt. Indien gewenst zelfs met belijning, bedrijfslogo, iconen of een andere toepassing met kleurgebruik.

Contact met de coatingspecialist

Neem vooral contact op met de specialist vloercoating Den Haag om persoonlijk advies te ontvangen. G-vloeren ontvangt u op afspraak graag in de showroom en denkt mee om de perfecte vloercoating voor uw bedrijf in Den Haag samen te stellen en uit te voeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten