Vloercoating Leiden

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating in Leiden nodig? Een ondergrond van kaal beton in een magazijn of fabriek is niet praktisch, maar dat wel te maken en bovendien met een mooie uitstraling te realiseren. De vloercoatings van G-vloeren zijn daar uitermate geschikt voor en eveneens toe te passen op andersoortige ondergronden. Bij ons mag u rekenen op maatwerk tot in de details en dat garanderen wij mede dankzij de vele praktische functionaliteiten die aan dit vloersysteem zijn toe te voegen. Wij plaatsen vloercoating in Leiden met tientallen jaren ervaring en zijn met alle mogelijkheden en onze expertise dé echte vloercoatingspecialist.

Vloercoating in Leiden: functioneel en praktisch

Er zijn allerlei bedrijven in Leiden die gebaat zijn bij de keuze voor het laten aanbrengen van vloercoating. Het is namelijk een bijzonder functionele en praktische vloeroplossing die bestand is tegen zware belasting. Denk aan voertuigen waar parkeergarages mee te maken hebben of aan de belasting in magazijnen met volgepakte stellingen en rijdende heftrucks. In werkplaatsen wordt met vloeistoffen gewerkt en dan is het ook handig dat de vloer daartegen bestand is. Heeft u bijvoorbeeld een autowerkplaats in Leiden dan is vloercoating een perfect vloersysteem, want deze is bestand tegen olie, chemicaliën en zuren. Het praktische karakter kenmerkt zich onder meer door het afstoten van vuil, vloeistofdichte oppervlak en reinigingsgemak.

Mooi te maken in elke kleur

Het is voor de keuze van de toepassing van vloercoating in Leiden in uw bedrijf goed om te weten dat het design mooi te maken is in elke kleur. Het is zelfs zo dat u niet gebonden bent aan de keuze voor een enkele kleurtint, want kleurbewerking is een mogelijkheid. Wilt u het bedrijfslogo op een unieke manier verwerkt zien in uw kantoor in Leiden? Dat is slechts een van de vele opties die u ter beschikking staan bij het laten samenstellen op maat van onze vloercoating.

Vraag gratis een offerte of advies

Het kostenaspect speelt regelmatig een rol bij de keuze voor een nieuw vloersysteem. Wat dat betreft stellen wij u graag in de gelegenheid om gratis een offerte voor vloercoating in Leiden aan te vragen. Wilt u liever eerst uitgebreid advies over het samenstellen van vloercoating op maat dan neemt u gewoon even contact met ons op.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten