Vloercoating Rotterdam

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating in Rotterdam is als vloeroplossing een toepassing die populair is in verschillende bedrijfstakken. Dat merken wij als vloercoating specialist Rotterdam natuurlijk aan de vraag naar dit vloersysteem vanuit de industriële sector, retail en zakelijke branche. Het is dan ook een vloer die voor vele doeleinden geschikt is en daarbij volledig is af te stemmen op het gebruik en op extra wensen. G-vloeren komt met kwalitatief hoogwaardige vloercoatings aan de grote en veelzijdige vraag tegemoet. Daarbij staat een dienstverlenende instelling met toepassing van expertise en betrokkenheid bij elk project voorop.

Vloercoating in Rotterdam als perfecte basis

De vloer is in elk bedrijf of het nu gaat om een fabriek, winkel of werkplaats de basis waarop alle werkzaamheden plaatsvinden. Elk bedrijf stelt daarbij andere eisen aan het vloersysteem. Het voordeel van de plaatsing van vloercoating in Rotterdam is dat het een perfecte basis vormt, omdat er juist aan allerlei eisen tegemoet valt te komen. De vloerafwerking is maar heel dun, maar de eigenschappen zijn bijzonder krachtig. Bijvoorbeeld met bestendigheid tegen vloeistoffen als olie en chemicaliën net als tegen machines en voertuigen. In een kantoor of winkel in Rotterdam staat de uitstraling en het onderhoudsgemak wat meer op de voorgrond. Ook daarvoor geldt dat vloercoating als perfecte basis dient.

Krachtige kenmerken met moderne look

Bij de keuze om vloercoating in Rotterdam toe te passen, profiteert u van alle krachtige kenmerken in combinatie met een moderne look. De eigenschappen zijn naar keuze aan te passen met een eerste onderscheid tussen epoxy voor de industrie en met polyurethaan voor een commerciële en zakelijke uitstraling. De kenmerken van vloercoatings in Rotterdam zijn naast de al bestaande eigenschappen, zoals het naadloze karakter, verder uit te breiden. Wij maken de vloercoating naar wens antistatisch, antislip of extra geluiddempend. Verder stellen wij alle kleurtinten beschikbaar en zijn er allerlei creatieve kleurmogelijkheden beschikbaar.

Gratis advies op maat

Maak persoonlijk kennis met onze expertise en service voor de plaatsing van vloercoating in Rotterdam. Neem contact op en regel vandaag nog een afspraak met onze adviseur in onze showroom. Wij geven gratis advies op maat, denken met u mee en zorgen dat uw vloercoating in Rotterdam perfect wordt aangebracht.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten