Vloercoating Utrecht

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloercoating in Utrecht kent een veelzijdig toepassingsgebied van fabrieken in de industriële sector tot kantoren in de zakelijke branche. Hoe kan het dat vloercoating in Utrecht voor zoveel bedrijfsdoeleinden geschikt is? Dat komt omdat de vloercoatings van G-vloeren in verschillende soorten leverbaar zijn en er bovendien extra eigenschappen op basis van maatwerk aan toe te voegen zijn. Epoxy of polyurethaan vormt als kunsthars de basis en uw wensen vormen verder het uitgangspunt om G-vloeren echt maatwerk te laten leveren.

Vloercoating in Utrecht samengesteld op maat

Een samenstelling van vloercoating in Utrecht die perfect past bij uw bedrijfsvoering en werkzaamheden is ons uitgangspunt. In een werkplaats is de veiligheid net als in een parkeergarage van belang als het gaat om vloeistoffen op de grond. Uitglijgevaar is aanwezig en te voorkomen met de toevoeging van antislip. Dit is een klein voorbeeld van maatwerk, maar er is meer. Wat te denken van een extra geluiddempende laag of van een veelzijdige toepassing van kleuren met pijlen en belijning op de grond in een parkeergarage. Het is zelfs mogelijk om vloercoating in Utrecht antistatisch door ons te laten plaatsen.

Krachtige vloer in alle opzichten

Het bijzondere van de toepassing van vloercoating in Utrecht is dat het maar een hele dunne vloer is die over verbazingwekkende krachtige eigenschappen beschikt. De uitvoering is naadloos met een gesloten oppervlak, waarbij de vloer tegen machines, voertuigen en tegen chemicaliën bestendig is. Op het niveau van uitstraling is vloercoating in winkels en kantoren in Utrecht een moderne en strakke vloerafwerking te noemen. Het kostenaspect biedt daarbij ook nog eens een groot voordeel, want coatings behoren onder de naadloze vloeren tot de voordeligste vloersystemen. Onderhoud hoeft u niet te plegen, want is voldoende om de vloer schoon te maken.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u vloercoating in Utrecht te laten plaatsen, neem dan vrijblijvend contact op met G-vloeren. Wij zijn de vloercoating specialist Utrecht die u verder helpt en uw bedrijf voorziet van een duurzame vloer die lang meegaat. Onze expertise op het gebied van vloercoatings beslaat een bijzonder breed gebied. Daarom zijn wij ervan overtuigd ook u perfect van dienst te kunnen zijn.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten