Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Designvloer

Zoekt u een designvloer, dan is G-vloeren uw specialist. Onze gietvloeren en coatingvloeren geven sfeer aan uw bedrijf of woning.


Uw designvloer naar eigen ontwerp

Met een designvloer van G-vloeren legt u een sterke basis in elke ruimte. Ontwerp uw eigen designvloer. Kies de kleur of kleurencombinatie die het beste past bij uw interieur.

Elke designvloer is uniek, omdat u uw eigen kleuren samenstelt. Zo krijgt uw designvloer een heel persoonlijke, exclusieve uitstraling.

Advies over uw designvloer

Wilt u advies over uw designvloer? Onze professionals geven u advies en hulp op maat, zodat u zeker bent van een optimaal resultaat.

Hoe maakt u onze designvloer uw designvloer

Onze showroom met een uitgebreide collectie designvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u contact opnemen via het formulier op onze website.

Wij leveren ook een gietvloer, antislip coating, betonlook gietvloer, woningvloer, vloerverwarming, polyurethaan gietvloer, coating betonvloer en bieden vele andere mogelijkheden.

Epoxy gietvloeren

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike