Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloer Rotterdam

Woont u in de buurt van Rotterdam en bent u toe aan een duurzame vloerbedekking?
Dan is de gietvloer Rotterdam van G-vloeren wellicht een verstandige keuze. Als u overweegt om een gietvloer Rotterdam aan te schaffen, dan kan G-vloeren u wijzen op een aantal relevante punten.

Gietvloer Rotterdam met vele karakteristieke afwerkingen

Onze gietvloer Rotterdam is een type afwerking, dat wordt aangebracht op een vloer door middel van een gietende techniek. G-vloeren kan de gietvloer Rotterdam voorzien van meerdere coatings. Een goed voorbeeld hiervan is de gietvloer Rotterdam in combinatie met een epoxy vloercoating.

Gietvloer Rotterdam is multifunctioneel en overal toepasbaar

De gietvloer Rotterdam van G-vloeren wordt veelal benut in het bedrijfsleven en in de industrie. Doordat de gietvloer erg hygiënisch en elastisch is, kan deze goed worden toegepast in bijvoorbeeld woonhuizen en gymnastiekzalen.

Andere kenmerken van de gietvloer Rotterdam, is dat deze in veel verschillende kleuren geleverd kan worden. Wat dacht u van uw eigen ontwerp of uw eigen logo?

De gietvloer Rotterdam van G-vloeren

De gietvloer Rotterdam van G-vloeren beschikt over zoveel voordelen en capaciteiten, dat wij ons kunnen voorstellen dat u graag een vakkundig advies wilt inwinnen. U kunt met al uw vragen goed terecht op onze website www.g-vloeren.nl.

Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren, ook de gietvloer Rotterdam, kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxycoating, betonlook gietvloeren, polyurethaan gietvloer, gietvloer Amsterdam, epoxy gietvloer. gietvloer betonlook maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Gietvloer Utrecht

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike