Gietvloer Rotterdam

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woont u in de buurt van Rotterdam en bent u toe aan een duurzame vloerbedekking?
Dan is de gietvloer Rotterdam van G-vloeren wellicht een verstandige keuze. Als u overweegt om een gietvloer Rotterdam aan te schaffen, dan kan G-vloeren u wijzen op een aantal relevante punten.

Gietvloer in Rotterdam voor iedere woonstijl

De architectuur in Rotterdam kent een verscheidenheid aan woonstijlen, van Art Nouvea tot Structuralisme, zoals de bekende Kubuswoningen. Zo is de Gedempte Haven een voorbeeld van Neo-modernisme met woningen, die herkenbaar zijn aan platte daken en stucwerk op de gevels. De Rotterdam is weer een voorbeeld van Supermodernisme met minimalistische en rechthoekige vormen. Onze gietvloeren zijn net zo gevarieerd en daarom passen deze bij iedere woonstijl en bij elk interieur in Rotterdam. Het materiaal, de kleur en het design van onze gietvloeren is namelijk af te stemmen op de stijl. Dit maakt onze gietvloeren dan ook uniek en geschikt voor zowel oudbouw, moderne bouw als nieuwbouw in Rotterdam.

Voordelen met gietvloer in Rotterdam

U profiteert met een gietvloer in Rotterdam in uw woning of bedrijf altijd van een aantal vaste waarden. Dit noemen wij voordelen, zoals het comfort dat onze gietvloeren in woningen leveren net als dat deze in een andere uitvoering een sterke kracht voor uw bedrijfspand vormen. Wij leveren naadloze en vloeistofdichte vloeren die qua materiaal en uitstraling zijn af te stemmen op het gebruiksdoel. Dat is in een woning in Rotterdam natuurlijk een woonvloer en in een parkeergarage in Rotterdam een functionele zwaar te belasten parkeergaragevloer. Iedere setting leent zich voor een perfecte vloer die bovendien duurzaam is en in een lange levensduur voorziet.

Schaalvoordeel voor bedrijven en particulieren

Er is tevens sprake van een algemeen kenmerk als het om de kosten gaat, want de m2 prijs neemt af als de projectomvang toeneemt. Dit geldt niet alleen voor bedrijven in Rotterdam, want ook buren van een nieuwbouwproject profiteren van dit schaalvoordeel. Informeer gerust naar de mogelijkheden om een korting te krijgen als u gezamenlijk als buren of als ondernemers in Rotterdam bij ons een gietvloer afneemt. Dat is geheel vrijblijvend net als het aanvragen van een offerte voor een gietvloer in Rotterdam.

Gietvloer Rotterdam met vele karakteristieke afwerkingen

Onze gietvloer Rotterdam is een type afwerking, dat wordt aangebracht op een vloer door middel van een gietende techniek. G-vloeren kan de gietvloer Rotterdam voorzien van meerdere coatings. Een goed voorbeeld hiervan is de gietvloer Rotterdam in combinatie met een epoxy vloercoating.

Gietvloer Rotterdam is multifunctioneel en overal toepasbaar

De gietvloer Rotterdam van G-vloeren wordt veelal benut in het bedrijfsleven en in de industrie. Doordat de gietvloer erg hygiënisch en elastisch is, kan deze goed worden toegepast in bijvoorbeeld woonhuizen en gymnastiekzalen.

Andere kenmerken van de gietvloer Rotterdam, is dat deze in veel verschillende kleuren geleverd kan worden. Wat dacht u van uw eigen ontwerp of uw eigen logo?

De gietvloer Rotterdam van G-vloeren

De gietvloer Rotterdam van G-vloeren beschikt over zoveel voordelen en capaciteiten, dat wij ons kunnen voorstellen dat u graag een vakkundig advies wilt inwinnen. U kunt met al uw vragen goed terecht op onze website www.g-vloeren.nl.

Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren, ook de gietvloer Rotterdam, kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 – 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten