Woonbeton Amersfoort

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton in Amersfoort in uw woning laten aanbrengen? G-vloeren is bekend in Amersfoort met het aanbrengen van woonbeton. Wij hebben al vele woonbetonprojecten uitgevoerd in deze gemeente en zijn in de stad en regio actief, van Soesterkwartier tot Zonnehof en van Schothorst Noord tot Linedert. Wilt u verzekerd zijn van een strak resultaat met een duurzaam karakter dan staan wij graag voor u klaar.

Woonbeton Amersfoort in uw woning

Woonbeton is met recht een aanwinst voor uw woning in Amersfoort als u voor een stijlvolle vloer in huis kiest die vele voordelen combineert. Het is een vloer die geheel naadloos is en een slijtvast karakter heeft, waarbij het comfort bijzonder groot is net als het onderhoudsgemak. Woonbeton is een van de luxere vloeren onder de gietvloeren van G-vloeren. Dat heeft alles te maken met de uitstraling en met de cementgebonden materialen die van de hoogste kwaliteit zijn. De natuurlijke stijl en sfeer dragen wij aan de exclusieve uitstraling van deze vloer. Zo maakt u van uw huis in Amersfoort met woonbeton een waar paleisje.

Woonkamer, keuken en slaapkamer

Het is aan u in welke ruimte in uw woning in Amersfoort u woonbeton wenst aan te brengen. Wilt u bijvoorbeeld de vloer in de woonkamer een eyecatcher laten zijn of wilt u de slaapkamer op een exclusieve manier inrichten? De keuken is of deze nu gesloten is of in verbinding staat met de woonkamer eveneens ideaal om van woonbeton te voorzien. Dat heeft weer te maken met de hygiëne die door het naadloze oppervlak en vuilafstotend karakter aanwezig is. Bovendien is woonbeton door ons uit te voeren met een waterdichte laag, zodat een keer knoeien in de keuken helemaal geen probleem is. Overigens is het uiteraard ook gewoon mogelijk om uw huis in Amersfoort van een complete eenheid te voorzien. Dat is te realiseren door ook de entree en hal op de verdieping mee te nemen.

Welke kleur kiezen?

U heeft in uw woning in Amersfoort vast een bepaalde kleur in het interieur of wilt deze realiseren. Woonbeton is in de meest bijzondere en fraaie kleuren leverbaar, waarbij de keuze echter vaak valt op een van de schitterende grijstinten. Dat heeft onder meer te maken met de natuurlijke sfeer en look, maar ook met het gemak van deze kleur om te combineren met andere kleuren. Bovendien is een grijstint tijdloos en raakt u er dan ook niet snel op uitgekeken. Uw interieur krijgt met woonbeton in de woning in Amersfoort een fantastische uitstraling met een stoer en modern tintje.

Extra comfort met vloerverwarming

Woonbeton is in Amersfoort in uw woning te combineren met vloerverwarming. G-vloeren heeft hierin ervaring en het is belangrijk dat u met een specialist als ons in zee gaat. Dan bent u verzekerd van het beste resultaat en van het extra comfort dat vloerverwarming onder woonbeton met zich meebrengt. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op of kom op afspraak langs in onze showroom, waar wij graag uw wensen bespreken. Of maak van het moment gebruik om online een offerte woonbeton Amersfoort aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten